Argentína porazila v kvalifikácii na MS v Brazílii Ekvádor jednoznačne 4-0. Hviezda FC Barcelona mala prsty vo všetkých góloch a jeden dokonca sama strelila.

Messi po zápase svoju spokojnosť s výhrou nad Ekvádorom neskrýval a jeho výkon ocenili aj diváci, ktorí ho odmenili potleskom postojačky: "Myslím, že to boli najlepšie ovácie, aké som kedy v drese Argentíny dostal a z tohto dôvodu som veľmi šťastný," povedal útočník FC Barcelona.

Kapitán Albicelestes strelil jeden gól a vo zvyšných troch mal veľký podiel: "Musíme napredovať krok po kroku. Teraz sa pripravujeme na zápas proti Brazílii, musíme ako tím neustále rásť," vyhlásil. Pripomenieme, že Argentína bude hrať 9. júna v New Jersey priateľský zápas proti Brazílii.

Ďalším, ktorý na adresu Messiho povedal niekoľko slov bol tréner reprezentácie Argentíny, Alejandro Sabella: "Vieme, že Leo je úžasný bojovník. Namiesto toho, aby sme mu poďakovali, myslíme na to, ako veľmi ho potrebujeme. Sme lepší, pretože ho máme vo svojom kádri. Musíme mu pomáhať, aby bol najlepší," povedal s úsmevom na perách.

zdroj: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.