Katalánsky denník SPORT dnes ráno prišiel s informáciou o špečatení prestupu Neymara do Barcelony. Neymar da Silva sa k tímu pripojí hneď na začiatku júla po skončení Pohára Konferedácií, ktorý sa koná v Brazílii.

V každom prípade tak ako býva zvykom, kluby ako aj samotný hráč sú zaviazaní mlčať a o celej veci neinformovať. Barcelona sa totiž nachádza v strede sezóny a nechce zbytočne vnášať zmätok do kabíny. Prestup vyjde Barcu na 40 miliónov €, no 10 miliónov už Santosu poslala na účet. Sandro Rosell síce oficiálne nepotvrdil nič, no z času na čas predsa len niečo naznačí: "Socios chcú najlepších a keď ten či iný hráč k nám príde, postaráme sa, aby sa nášmu štýlu hry prispôsobil. Prispôsobil tomu, čo my culés máme radi. Tréneri vravia, že Neymarovi barcelonský štýl sedí."

V súčasnosti však prestup potvrdzuje aj renomovaná reklamná agentúra, ktorá s Barcelonou začala spoluprácu vo veci vytvorenia reklamnej kampane, ktorá už bude zahŕňať aj Neymara. Ide o veľmi nákladný a ambiciózny projekt. Neymar je pritom marketingový poklad a spolu s Messim by do Barcy pritiahli veľké firmy.

Niet tedy pochýb o tom, že Neymar si po Pohári Konfederácií zbalí kufre a preletí sa rovno do metropoly Katalánska.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.