Útočník FC Barcelona sa s dosť veľkou pravdepodobnosť vráti na Apeninský polostrov. Správy denníkov Marca a Tuttosport sa pritom odvolávajú na zdroj z blízkosti klubov.

Alexis túto sezónu nevie nadviazať na výkony z tej predchádzajúcej a je naozajstným sklamaním. Aj napriek tomu ho chce Juventus angažovať do svojich služieb, pretože v Serie A predvádzal skvostné výkony. Barcelona mu zrejme nesadla podľa očakávaní. Čiľan by bol úlovok pre Juventus čísla dva zo španielskej ligy, nakoľko z Bilbaa zlákali aj Fernanda Llorenteho, ktorý v lete určite prestúpi.

Cena, za ktorú Barcelona hráča pustí sa pohybuje na úrovni 27 miliónov eur. To, že Barcu na konci sezóny opustí naznačuje hneď niekoľko faktorov. Villa sa vrátil po zranení a prezentuje sa lepšími výkonmi a na druhej strane hľadá klub financie na zrealizovanie príchodu Neymara. V Juventuse má Čiľan aj svojho bývalého spoluhráča v Udinese - Kwadwo Asamoaha.

Na časy zo sezóny 2012/2011, kedy v Udinese spolu s Antoniom di Natalem stelesnili smrteľný útok však môže Alexis už len spomínať. V spomínanej sezóne strelili spolu 39 gólov a výraznou mierou sa zaslúžili o postup klubu do Ligy Majstrov.

zdroj: thehardtackle.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.