FC Barcelona je pripravená Davidovi Villovi predĺžiť zmluvu, ktorá vyprší v roku 2014, ale len za špeciálnych podmienok. Klub chce, aby Villa poľavil na finančných požiadavkách a aby sa uspokojil s úlohou náhradníka.

Inými slovami má Villa len dve možnosti. Buď sa zmieri s úlohou akú mal v Barcelony Larsson a tým si aj značne platovo pohorší alebo v lete odíde inam. Rokovania o predĺžení zmluvy sa začnú čoskoro a tak nemá Guaje veľa času na rozmyslenie. Henrik Larsson v tejto úlohe vydržal v rokoch 2004-2006, keď plnil úlohu štvrtého či piateho útočníka. Bol akýsi žolík.

Astúrijčan bude mať v decembri už 32 rokov, čiže bude mať toľko ako Larsson po príchode do klubu. Predstavitelia Barcy sú presvedčení, že Villa by bol naozaj vynikajúcim žolíkom. Preto v tomto duchu je pripravená aj zmluva. Je už len na hráčovi či s týmito podmienkami bude súhlasiť alebo sa rozhodne klub opustiť. Záujem o jeho služby je veľký a preto je pre neho zrejme lepšie odísť ako hrať minimum a taktiež prísť o poriadnu časť platu.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.