Doktor Ramon Cugat dal vo včerajšom rozhovore pre rádio ONA FM najavo, žeby si mal Xavi odpočinúť a vynechať zápas v stredu proti Kodani v Lige Majstrov.

"Xavi sám seba dobre pozná a takisto aj Guardiola vie aké úsilie hráč v minulej sezóne vynaložil. Teraz jednoducho nemôže odohrať tri zápasy v rade," poznamenal Cugat.

Záložník Barcy si naďalej lieči zranenú Achillovú šľachu. V sobotu nastúpil proti Valencii v základe no v druhom polčase bol vystriedaný. Cugat dodal: "Stretol som sa včera s jeho fyzioterapeutom. Xavi sa podľa neho cíti oveľa lepšie ako v sobotu, kedy bol veľmi unavený a cítil aj bolesť."

Zatiaľ Španiel dostal aj niekoľko injekcií. Lekár potvrdil, že Xavi sa cíti lepšie a celú situáciu chápe. Čoskoro sa opäť zúčastní kompletných vyšetrení, ktoré ozrejmia danú situáciu.

Na konci bola Cugatovi položené otázka o Iniestovi. Lekár svoju spokojnosť nad zdravotným stavom Andrésa neskrýval: "Nechcem ho vidieť, radšej sa s ním porozprávam po telefóne. Takto to je lepšie," žartoval.



zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.