Obranca Barcelony Dani Alves vyhlásil, že vezme do úvahy zmenu klubu v prípade ak sa mu s Barcelonou nepodarí dohodnúť na podmienkach novej zmluvy.

Pravý bek však vyjadril nádej, že čoskoro sa s klubom na nových podmienkach jeho kontraktu dohodnú a bude môcť svoj pobyt na Nou Campe predĺžiť. Zdôraznil, že ich pohľad na podmienky kontraktu sú momentálne rozdielne a prípadná dohoda sa uskutoční len kompromisom.

Brazílčan prišiel do Barcelony v roku 2008 za 32 miliónov eur. Jeho súčasná zmluva vyprší v roku 2012 a klub vyhlásil, že by Alvesa rád vo svojom kádri uvidel až do roku 2015. Všetko má však v rukách hráčov agent, ktorý pre svojho klienta chce od Kataláncov vyrokovať to najlepšie.

Aj napriek niekoľkým výzvam a vzájomným očakávaniam v rýchle ukončenie tejto situácie dohoda ešte stále neuzrela svetlo sveta. Brazílčan je presvedčený, že klub jeho výkony ocení náležitým spôsobom a predloží zodpovedajúcu ponuku.

El Mundo Deportivo cituje 27-ročného hráča: "Mojím cieľom je vyplnie súčasnej zmluvy až do roku 2012. Ak klub uvažuje, že ma bude potrebovať aj neskôr - tak zostanem aj dlhšie. Ale ak sa ukáže, že pre klub viac niesom potrebný - tak odídem. Taký je futbal."

"Presťahoval som sa do Barcelony zo Seville a môžem z Barcelony odísť aj ďalej. Nebudem mať problém odísť. Samozrejme žeby som tu chcel ostať tak dlho ako to len bude možné. Trénujem ťažko každý deň, aby som tu hrával čo najdlhšie."

"Som presvedčený, že k dohode dospejeme, ale návrh klubu je ďaleko od mojich očakávaní. Stretnutia prebiehajú aj teraz, ale nepriebehajú tak, akoby som chcel. To čo chcem, je docenenie mojej hodnoty a práce na ihrisku."


Okrem toho sa Alves odmietol vyjadriť, kam by chcel eventuélne prestúpiť. Je predsa známe, že o jeho služby prejavili záujem Manchester City či Chelsea.

"Viem o záujme niektorých klubov z Premier League, ale to je práca pre môjho agenta. Ja som tu nato, aby som hral."



zdroj: elmundodeportivo.es goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.