Ako nemyslím, že majú väčšiu šancu ako my z ľahšej časti pavúka, ale dobre ... aj tak nie je nikdy dobre byť favoritom. My si tíško pôjdeme svojou cestou potichu a snáď sa uvidíme vo finále kde sa rozhodne.
No ja neviem.Vcera som mal aj z Dembeleho pocit,ze je stale take iste poleno neohrabane.Zaujimave,ze ma cisla,lebo jeho futbalovy um nie je nic moc.Je rychly,pali oboma nohami a to je asi tak vsetko.Tiez bol moj tip na vitaza psg,ale po vcerajsom zapase z nich nemam vobec strach.Porazitelne muzstvo.
ma idealny vek, zranenia sa mu vyhybaju, hra v dobrom time, hra v lige, kde nemaju konkurenta, len vyhravaju co tiez pomoze moralke aj statistikam.
na neho by som nepovedal, ze je poleno, lebo schopnosti ma, ale skor dilino
pred skupinami boli favoriti ManCity a po pred vyradovackoku Liverpool.
ked budeme hrat tak ako sme hrali vo velkych zapasoch v tejto sezone tak mame vyborne sance.
Určitě souhlasím, že byli o dost lepší než Liverpool,kdyby proměnili aspoň polovinu toho co měli,bylo by vymalováno již po prvním zápase,na druhou stranu jsem tam neviděl žádnou super hru,kterou by měli vyhrát LM…
Já měl spíš na mysli super kvalitu,než krásu…PSG hraje velmi dobře,ale ne famózně,navíc až na ně někdo opravdu zatlačí,bude videt ta mezera v defenzivě,kterou tam podle mě mají…
Môžeme sa baviť, že Liverpoolu to úplne nevyšlo, ale zase tak isto môžeme tvrdiť, že PSG si zvládlo ošéfovať oba zápasy a nedovolilo Liverpoolu nejak veľa toho. A Liverpool nie sú zrovna neskúsené nuly... A prežili to. Hlavne, PSG ide teraz karta, sú v psychickej pohode, tím si sadol, rozumejú si, vo francúzskej lige majú pohodu a faktom je, že v 2025 im to fakt ide. Nerozsypali sa ani minulý rok, keď prehrávali v LM s Barcelonou o 2 góly. Dembele už má za tento kalendárny rok 21 gólov či koľko. Jasne, môžeš namietať, že "len" francúzska liga, ale faktom je, že ak si z LaLigy odmyslíš Real, Atletico a Barcelonu, z Nemecka Bayern, Bayer a Dortmund, z Talianska Inter, Neapol, Atalantu a Juventus, zbytok tímov v tých ligách je plus mínus na rovnakej úrovni.
Takže osobne by som určite nepodceňoval, PSG už ťažkého súpera vyradilo, teraz budú mať Aston Villu, čo síce vyzerá ako "ľahký" súper ale trénerom je Emery. Barcelona vo vyraďovacej fáze má asi najľahší možný los, poraziť niekoho v tejto základnej skupinu je síce fajn, ale test príde až vo vyraďovacej fáze. Odborníci napríklad hovorili, že PSG vypadne s Liverpoolom, nemá šancu, Bayer porazí Bayern, ale Bayern ich rozniesol... Tak isto City pred 3 rokmi viedli v 90. minúte nad Realom o 2 góly. Si povieš, že vymalované, nie je šanca. Kamoš fanúšik City, si zobral pivo, zapálil si cigaru a išiel von pred podnik si zapáliť, že postupujú v 90. minúte.
Jjj dokud rozhodčí nepískne,neni konec..určitě PSG nepodceňuju,jen si nemůžu pomoct,ale že by to byl nějakej válec,kterej každého mele a porazí,tam fakt nevidím…každopádně los jim jde docela na ruku,tak se necháme překvapit,hlavně aby jsme my zvládli Dortmund,to nebude úplně lehký…
na neho by som nepovedal, ze je poleno, lebo schopnosti ma, ale skor dilino
ked budeme hrat tak ako sme hrali vo velkych zapasoch v tejto sezone tak mame vyborne sance.
Takže osobne by som určite nepodceňoval, PSG už ťažkého súpera vyradilo, teraz budú mať Aston Villu, čo síce vyzerá ako "ľahký" súper ale trénerom je Emery. Barcelona vo vyraďovacej fáze má asi najľahší možný los, poraziť niekoho v tejto základnej skupinu je síce fajn, ale test príde až vo vyraďovacej fáze. Odborníci napríklad hovorili, že PSG vypadne s Liverpoolom, nemá šancu, Bayer porazí Bayern, ale Bayern ich rozniesol... Tak isto City pred 3 rokmi viedli v 90. minúte nad Realom o 2 góly. Si povieš, že vymalované, nie je šanca. Kamoš fanúšik City, si zobral pivo, zapálil si cigaru a išiel von pred podnik si zapáliť, že postupujú v 90. minúte.