Portál ForcaBarca vám prináša hodnotenie hráčov po zápase Ligy Mastrov, v ktorom sa Barcelona predstavila v Kodani a po góloch Messiho a Claudemira na druhej strane, sa zrodila remíza 1-1.

Valdes – 6.5 – Pri jeho vybehnutí , pri ktorom zložil N’Doyeho mohol vidieť červenú kartu. Rozhodca mal však našťastie pre Valdesa iný názor. Istý podiel viny pri inkasovanom góle nesie aj on, pretože strelu z veľkého uhla vyrazil presne na súperovho útočníka. Inak sa však prezentoval veľmi dobrým výkonom a predviedol pár pekných zákrokov.

Alves – 6 – Dani dnes nebol vo svojej koži. Výdatne pomáhal v útoku, ale jeho akcie ovocie nepriniesli. Jeho centre boli nepresné a obranné zákroky neisté. Je však treba oceniť jeho vysoké nasadenie počas celého zápasu.

Puyol – 7.5 – Dnes snáď najlepší hráč Barcelony. V obranných radoch bol skutočnou oporou. Dominoval vo vzdušných súbojoch, blokoval súperove strely. Bol jednoducho vždy tam kde byť mal.

Pique – 6 – Veľmi neistý výkon od tohto mladého španielskeho reprezentanta. Počas celého zápasu zvádzal tuhé osobné súboje s Gronkjaerom, v ktorým často ťahal za kratší koniec. Rýchlostne mu nestíhal a veľakrát ho musel zachraňovať Puyol.

Abidal – 6.5 – Podobne ako Pique mal veľké problému s Gronkjaerom, ktorý ho v druhom polčase párkrát prekvapil. Mimo toho však podal svedomitý výkon a aktívne podporoval z pravej strany aj útok.

Busquets – 5.5 – Dnes bol jeho výkon plný chýb. V zadných radoch často zmätkoval, z čoho plynuli šance súpera. Pri jednom takomto prieniku bol nútený faulovať a tak dostal žltú kartu. Veľa nechýbalo, aby nedostal aj druhú.

Keita – 6 – Jeho výkon bol oveľa istejší ako Busquetsov. V osobných súbojoch bol úspešnejší, ale aj napriek tomu nepredviedol nič extra.

Xavi – 6.5 – Maestro si dnes nevybral najlepší deň. Hru Barcy sa mu nedarilo dirigovať tak ako zvyčajne a dnes sme neboli svedkami snáď ani jednej vynikajúcej prihrávky. Bolo to jednoducho iba dobré, a to je na hráča jeho kvalít málo.

Iniesta – 7 – Spomedzi všetkých hráčov Barcelony pôsobil najživšie. Dnes operoval na ľavej strane útoku a pre obranu súpera bol stálou hrozbou. Dnes stál za všetkým dôležitým čo sa udialo.

Villa – 6 – Obrancovia Kodane ho veľmi dobré pokrývali a tak sa dostával do šancí len veľmi ťažko. V prvom polčase mal vynikajúcu strelu, ktorú brankár vytesnil na žrď, odvtedy však už nič neukázal. Utápal sa vo vlastných kľučkách, ktorými sa presila súperových hráčov nedala oklamať.

Messi – 6.5 – Leo dal dnes gól a to bol asi jeho jediný svetlý moment zápasu. Dnes pôsobil ako by sa mu nechcelo. Väčšinu času iba kráčal po ihrisku a jeho príležitostné útočné výpady súper zneškodňoval už v zárodku. Toto bol asi jeho najslabší výkon v tejto sezóne.

Striedajúci

Pedro – 6.5 – Bol na hracej ploche iba 10 minút, ale takmer rozhodol. Jeho strela v poslednej minúte zápasu však trafila žrď.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.