Vynikajúca forma Mirandu a stálosť jeho výkonov má za následok, že sa obranca Atlética Madrid dostal až na prestupový zoznam FC Barcelona.

Joao Miranda je jedným z hráčov, ktorý podáva fantastické výkony, no pritom nie je mediálne veľmi známy. Brazílčan sa dokonca ani nenachádza v nominácii Luisa Felipe Scolariho na blížiace sa Majstrovstvá sveta. Niet však pochýb o tom, že je jedným z pilierov mužstva Diega Simeoneho a hovorí o ňom už celý svet.

Síce nie je top prestupovým cieľom na zozname najväčších klubov, ale zároveň na neho nikto nezabúda. Tak je to aj v prípade Barcelony, ktorá vie, že prestupové rokovania s Atléticom sú možné a prípad Mirandu nie je výnimkou.

Stopér Los Colchoneros má aktuálne 29 rokov a jeho výkupná klauzula je písaná na 30 miliónov eur. Atlético však cenu hráča stanovilo na 20 miliónov, čo je už prijateľná cena. Klub z Madridu si je vedomý, že Blaugrana o stopéra majú záujem a v tomto smere sa už kontaktoval s agentom, Jorge Mendesom, aby spoločne vypracovali plán, ktorý by zaplnil medzeru po prípadnom odchode Mirandu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.