V Barcelone sa začala veľká prestavba mužstva. To znamená veľa príchodov, ale aj odchodov zo súčasného kádra. Viacero hráčov sa však pred definitívnym rozhodnutím chce ešte pozhovárať so súčasným trénerom Blaugrana.

Ide o najmä o hráčov, ktorí by aj chceli zostať v Barcelone, ale prípadnú lukratívnu ponuku na odchod neodmietnu. Medzi takýchto hráčov patrí aj Xavi, symbol a hrajúca legenda FC Barcelone.

Po odchode Puyola a Valdésa by zostal práve on prvým kapitánom a lídrom tímu. 34-ročný záložník však v tomto týždni chce s Enriquem hovoriť osobne na tému svojej budúcnosti. Chce poznať projekt klubu a plány nového trénera. Xavi neočakáva, že bude hrať neustále v základe, no nechce byť ani piatym kolesom na voze.

Okrem toho má rodák z Terrassy na stole lukratívne ponuky z iných klubov, no zatiaľ je jeho prioritou FC Barcelona. Svojmu agentovi preto povedal, nech počká za výsledkom stretnutia s Enriquem. Xavi je presvedčený, že klubu môže dať stále veľa, no posledné slovo bude mať Luis Enrique.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.