Thomas Vermaelen, nová posila FC Barcelona do stredu defenzívy, absolvoval hneď po svojej prezentácii na Camp Nou aj tlačovú konferenciu. Počas nej sa Belgičan dotkol viacerých zaujímavých tém.

United VS Barcelona

"Rozhodnutie bolo jednoduché. Je to jeden z najväčších klubov sveta. Každý chce hrať tu a v mojom prípade to nebolo iné. Aj to je dôvod, prečo som si vybral tento klub."

Suarez

"Je to skvelý hráč a vo svojej kariére urobil neuveriteľné pokroky. Jeho kvality pozná každý. Ako človeka ho poznám z Ajaxu a moje skúsenosti s ním sú veľmi dobré. Je to veľmi milý človek. Predtým, než som sem prišiel, som s ním nehovoril, no teším sa na to."

Káder

"Myslím, že hráči, ktorí tu hrávajú, sú skvelí. Sledoval som ich posledné dva roky. Majú svetových obrancov a je tu veľká konkurencia. Každopádne som z toho veľmi nadšený a je len na mne, aby som ukázal, že za tento klub dokážem hrať."

Pripravenosť

"S Arsenalom som netrénoval, takže na úplnú pripravenosť budem niekoľko týždňov potrebovať. Celé to s realizačným tímom prehodnotíme v pondelok, takže potom uvidíme ako dlho mi bude trvať, kým sa dostanem do úplne fyzickej kondície."

Pomoc vo vzduchu

"Pokúsim sa klubu dodať viac sily vo vzduchu. Som zvyknutý hrávať v Premier League s množstvom silových útočníkov a množstvom nakopávaných lôpt. Ak budú mužstvá hrávať na nakopávané lopty, pre mňa to nebude žiadne prekvapenie."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

rastoo3

16
2014-08-10 15:32:48

pred cca. 3 tyždnami tu bolo písane že račej by išiel do United,,,ale wenger ho tam nechcel pustit

Durko

27
2014-08-10 16:11:41

Nemas to jedno jak to povedal...bud rat ze si vybral barcu a konecne mame vyborneho stopera :)

Durko

34
2014-08-10 16:14:53

Lebo odkedy odisiel puyol je to hrozne :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.