1.polčas

Domáci začali podľa očakávaní s loptou na kopačkách a hráčom Espanyolu tak neostávalo nič iné iba brániť. Prvú šancu zápasu však mali hostia, keď sa po strieľanej prihrávke pre bránku dostal do šance Vazquez. Jeho pokus však v poslednej chvíli zblokoval Alba.

V 13.minúte Espanyol otvoril skóre. Sergio Busquets stratil loptu a ponúkol tak hosťom veľkú šancu. Sergio Garcia si následne dokázal poradiť s Piquém a presne vystrelil.

Barca po inkasovanom góle zvýšila obrátky a hra sa prakticky odohrávala už iba na polovici hostí. Domáci sa vedeli dostávať do nebezpečných pozícii, ale vždy tomu trochu chýbalo.

V 30.minúte zahrával Messi priamy kop. Leo loptu zatočil veľmi dobre, ale jeho pokus však iba opečiatkoval brvno Casillovej bránky.

V 38.minúte mala Barca veľkú šancu, keď Messi našiel presným centrom za obranu nabiehajúceho Albu. Toho však vychytal Casilla.

V poslednej minúte riadneho hracieho času to tam domácim konečne padlo. Po akcii z ľavej strany prihrával Xavi späť na Messiho a Leo to ľavačkou trafil dokonale k ľavej tyči.

2.polčas

Barca začala druhý polčas aktívne a už po troch minútach, keď Messi parádne vysunul Neymara. Toho v jasnej šanci poslal k zemi Bailly, ale rozhodca akoby nič nevidel.

V 50.minúte však Messi pomstil svojho spoluhráča. Po presnej prihrávke od Suareza si Leo obhodil jedného obrancu a pravačkou prekonal Casillu.

V 53.minúte Barca pridala ďalší gól. Po rohovom kope vyskočil najvyššie Piqué a prudkou hlavičkou nedal hosťujúcemu brankárovi šancu.

V 65.minúte Barca prvýkrát striedal. Hraciu plochu opustil Ivan Rakitić. Do hry sa dostal Iniesta. Krátko na to sa striedalo opäť. Tentoraz striedal Pedro Suareza.

V 77.minúte sa skóre menilo opäť. Jordi Alba poslal na Pedra presný pas za obranu, čím sa čerstvo striedajúci hráč dostal sám pred brankára a v čistej šanci nezaváhal.

V 81.minúte Messi skompletizoval hetrik. Leo sa predral stredom poľa, vymenil si loptu s Alvesom a pravačkou zagúľal loptu presne k ľavej tyčke.

Po góle sa striedalo. Jeremy Mathieu vystriedal Sergia Busquetsa.

Zostavy

FC Barcelona: Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Sergio, Rakitič - Messi, Suarez, Neymar

Espanyol Barcelona: Casilla - Arbilla, González, Eric Bailly, Fuentes - Canas, Victor, Sevilla, Lucas Vazquez - Sergio Garcia, Felipe Caicedo

kubo1988

2
2014-12-07 19:34:53

Alves ked je na krídle, tak si s ním súperovi obrancovia nevedia rady. Ako krídelník je pre nás extra platný a myslím to naozaj, len škoda že hrá v obrane, útočenie mu ide o poznanie lepšie ako bránenie. :D :D :D XD

kubo1988

5
2014-12-07 19:36:43

1. polčas nič moc, ale 2., to bola pastva pre oči... %D

Ardit

1
2014-12-07 22:05:18

Neni pre nas lepsi ako alves tak.to pochopte

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.