Tréner PSG pred zápasom priznal, že ak jeho zverenci chcú triumfovať aj na Camp Nou, musia využiť každú jednu šancu, ktorá sa im naskytne. Zároveň sa nebudú pokúšať držať loptu na svojich kopačkách.

Zápas

"Kvalita našej hry bude dôležitá, ale stojí pred nami jeden z najlepších tímov v Európe. V prvom zápase sme si viedli dobre, ale v druhom polčase nás dusili na našej polovici. Barcelona bude mať 70% držanie lopty; ak budeme mať loptu, musíme skórovať."

Postoj PSG

"Kluby sú viac uvoľnené, pretože už postúpili, no vieme, čo nás očakáva. Pokúsime sa dobre brániť, hrať viac zomknuto a vyhnúť sa problémom. Ak budeme mať loptu, musíme to využiť čo najlepšie. Všetci súperi proti Barcelone stavajú na defenzíve. Nebudem klamať a hovoriť, že musíme dominovať v držaní lopty.

Výhra v skupine

"Je to zápas o prestíž, no takisto je rozdiel skončiť v skupine na prvom mieste a na druhom mieste. Pôjde o ťažký zápas. Sme si vedomý, že Barcelona už niekoľko titulov Ligy Majstrov vyhrala, takže takéto zápasy musíme vyhrať."

Taktika

"Poznáme výhodu výhry v skupine. Vyhnete sa určitým súperom a v dlhom turnaji sa tieto veci počítajú. Svojim hráčom som povedal, aby boli ambiciózni, agresívni a aby Barcelonu dostali do úzkych. Určite nebudeme hrať na 10 obrancov. Jednoducho len musíme brániť. Napriek tomu budeme mať šance na skórovanie."

zdroj: insidespanishfootball.com
foto: insidespanishfootball.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.