Prezident FC Barcelona bol hosťom v Catalunya Rádio. Priznal, že FIFA je v súčasnosti nervózna, pretože Barcelonu podporila aj LFP.

Športový riaditeľ

"Je pravdou, že chceme túto pozíciu obsadiť. Ak sa niekto teraz pýta na našich hráčov, som tu ja, Jordi Mestre aj Raul Sanlehhi. Tak to bolo aj s Montoyom a povedali sme, že nie je na predaj. Nechcem však hovoriť na tému všetkých osôb, ktoré sa objavia. Osobu, ktorú vyberieme, bude spojená s klubom. Musí poznať DNA Barcelony."

Sankcie FIFA

"Dostali sme neproporcionálny a nespravodlivý trest. Systém hľadania hráčov sme už zmenili. FIFA je v posledných dňoch nervózna, nie preto, čo bolo v Zürichu, ale preto, lebo LFP intervenovala a zastala sa nás. Situácia sa dá vyriešiť len tým, že sankcie budú zrušené."

Rodinu sú poškodené

"Rodiny detí trpia. Keď niekto zapíše svoje dieťa, aby hralo v La Masii, pretože sa tam takisto vzdeláva, verí, že sa to vyrieši v jeho prospech."

Prestup Douglasa

"Zaplatili sme jeho odstupnú klauzulu. Je to hráč, ktorý sa európskemu futbalu môže adaptovať, ale čas ukáže, či má dostačujúcu úroveň. Musí sa ukázať na trávniku."

Messi a jeho konflikt s trénerom

"S Messim som v kontakte, je šťastný. Povedal mi, že kariéru chce skončiť v Barcelone. Téma konfliktu s trénerom je uzavretá, pretože žiaden nebol. Je to diskrétny človek."

zdroj: as.com
foto: as.com

fofo112

13
2015-01-15 16:09:59

Ano Leo je diskrétny,ale konflikt s trénerom tam určite bol stačilo vidieť na lavičke jeho tvár na RSS.

MIO10

6
2015-01-15 16:38:52

Taky bych čekal nějakou tvrdou protiakci vůči Fifa od vedení...

Matej5115

4
2015-01-15 18:01:45

"Zaplatili sme jeho odstupnú klauzulu. Je to hráč, ktorý sa európskemu futbalu môže adaptovať, ale čas ukáže, či má dostačujúcu úroveň. Musí sa ukázať na trávniku." Ak neukáže potenciál tak to bude vlastne zbytočný nákup... NOno to už zbytočný nákup je, dostačujúcu úroveň nikdy mať nebude...

leomessi14

0
2015-01-15 19:14:49

ma 24 a ziadny potencial nema...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.