Marcelino García Toral pred zápasom Villarrealu s Barcelonou apeluje na fanúšikov, aby Žltú ponorku podporili.

Podpora fanúšikov

"Prosím fanúšikov, aby nám pomáhali od prvej minúty zápasu, aby nám pomohli zápas vyhrať. Nech nám podajú pomocnú ruku, aby sme vyhrali každú spornú loptu, každú akciu a nech fanúšikovia strelia náš prvý gól."

Mužstvo

"V tíme vidím dobrý psychický stav, pocity sú veľmi dobré. Hráči sa majú dobre, sú spokojní, plní nádejí. Vieme, že to bude veľmi ťažké, ale dúfame, že sa nám podarí dosiahnuť cieľ. Nájde umiera posledná."

Zápas

"Je to stretnutie, v ktorom hráme o možnosť postupu do finále. Sme od neho krok, presne 90 minút od toho. Každé stretnutie je iné, ale tento zápas má dodatočnú príchuť finále, v ktorom môžeme hrať."

Štýl hry

"Hru nášho tímu veľmi nezmeníme. Zahráme čo najlepšie, dáme zo seba všetko a dúfame, že nám to vyjde. Barcelona sa nedá poraziť srdcom, treba hrať hlavou. Musíme byť solídni ako v defenzíve, tak aj útoku. Vzadu musíme dobre spolupracovať a byť veľmi intenzívni - vpredu rýchli a efektívni."

zdroj: as.com
foto: as.com

MAcheS

18
2015-03-04 09:31:26

Uz sa tesim na zapas,Villareal ukazal aj v nedelu ze ma dobre muzstvo ,ale Barca je Barca.

martin123

0
2015-03-04 16:12:04

Budeme to mať veľmi ťažké, ale postúpime

Marian

2
2015-03-04 17:03:15

Dúfam, že dnes to bude pre Villarreal finále. A pre nás postup do finále. Ináč sú výborní, na SB zahrali fajn,remizovali 1:1. A na CN v lige sme vyhrali len 3:2. Náskok 3:1 z prvého zápasu snáď zveladíme či aspoň udržíme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.