Barca v odvete nenechala nič na náhodu a po víťazstve 2-0 jednoznačne postupuje do semifinále Ligy Majstrov. O oba góly sa postaral Neymar.

1.polčas

Barca začala na domácom štadióne aktívne a hneď od prvých minút na ihrisku dominovala. Domáci sa neustále tlačili do ofenzívy a hráči PSG tak mali často prvé ruky a nohy práce.

Katalánci otvorili skóre v 14.minúte, keď Iniesta predviedol nádherné sólo celým stredom ihriska a pred pokutovým územím vysunul Neymara. Brazílčan predskočil Davida Luiza, obišiel Sirigua a loptu následne zagúľal do prázdnej bránky.

Domáci nestrácali chuť ani po strelenom góle a zo svojej ofenzívnej hry aj naďalej nepoľavovali. PSG síce dokázalo dostať loptu za Ter Stegenov chrbát, ale Ibrahimovič stál v jednoznačnom ofsajde a gól tak správne neplatil. Toto však bol jediný svetlý záblesk hostí.

V 34.minúte pridala Barca druhý gól. Dani Alves potiahol loptu po pravej strane, zatancoval nad loptou a následne poslal presný center na Neymarovu hlavu. Sirigu bol bez šance.

2.polčas

Druhé dejstvo ponúkalo podobné divadlo ako to prvé. Domáci boli stále tým aktívnejším mužstvom na ihrisku a aj kvôli tomu sa hralo najmä na polovici PSG.

S pribúdajúcim časom sa však menil aj obraz hry. Katalánci sa už nesnažili za každú cenu kombinovať, a tak sa do hry dostávali aj hostia. Barca však dokázala loptu veľmi rýchlo získať a vyrážala do rýchlych protiútokov.

V posledných minútach zápasu sa hostia ešte pokúšali niečo urobiť s výsledkom, ale aj napriek zvýšenej snahe v ofenzíve sa na stave nič nezmenilo.

Zostavy

FC Barcelona: Ter Stegen - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitič, Sergio, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell - Verratti, Cabaye, Matuidi - Cavani, Ibrahimovič, Pastore

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.