Marc Bartra bude pokračovať v kariére na Camp Nou. Takúto správu dnes ponúka katalánsky denník Sport, ktorý píše, že mladý stopér FC Barcelona svoju chuť pokračovať s drese Blaugrana prezentoval aj Technickému oddeleniu v klube.

Bartra nechce využiť len 12-miliónovú výkupnú klauzulu a nemá zámer opustiť klub. Katalánec si je vedomý, že od 1. júla jeho odstupná klauzula opätovne narastie na 50 miliónov, no chce sa pobiť o miesto v zostave a preto zostane na Camp Nou.

Dnes Marc na svoj Twitter umiestnil nasledovnú správu: "Žiadna sila tvoje sny nezruinuje, pretože oni sa živiac svojim vlastným svetlom, živia sa svojou vlastnou vášňou..." Denník Sport píše, že také niečo napíše len človek, ktorý sa pripravuje na boj o miesto v základnej zostave prvého tímu FC Barcelona.

V posledných týždňoch pritom Barcelona dostala za mladého obrancu množstvo ponúk, no stopér ich rad radom odmietal. Medzi nimi boli kluby ako Tottenham, Porto, Manchester City či Bayern Mníchov. Bartra si chce splniť svoj sen a vybojovať si miesto v základe Luisa Enriqueho, hoci konkurencie je ťažká - Piqué, Mascherano, Vermaelen a Mathieu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

glend32

19
2015-06-28 19:15:24

myslim ze do druhej obrannej stoperskej dvojky by sa mal dostat..po skusenostiach z predchadzajucej sezony su jednotkami Pique a Mascherano,ale rovnako ako Lucho rotoval brankarov mohol by aj stoperov..aspon stvrtinu zapasov v Lalige +spanielsky pohar by mohla odohrat druha stoperska dvojica,uvidi sa podla formy,ci nepride nedajboze nejake dlhodobejsie zranenie alebo vyrazny pokles formy...ak chce Marc zostat to je len pre Barcu dobre.

tominno9

11
2015-06-28 20:52:34

Ja by som bol najradšej keby sa Javier pekne posunul tam kam patrí a kde je najlepší a to na DM, pekne 50:50 sa prestriedať s Busketcom a na poste stopera by sa mali točiť Pique, Bartra, Vermalen a Mathieu

Jhonys

0
2015-06-29 07:06:00

u nás je Masche nejlepší na stoperovi

Barcelonista

18
2015-06-28 19:18:13

Uz ma svoj vek a mal by zacat hravat... Je skoda ze je tam mierny pretlak :/

Neymo

17
2015-06-28 19:18:14

Som veľmi rada že Marc ostáva, a zároveň mu prajem veľa šťastia v boji o miesto v základnej zostave. :))

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.