Športový riaditeľ FC Sevilla prezradil, že klub z Andalúzie v lete tohto roku plánoval získať Douglasa do svojich radov.

"Sledovali sme ho ešte, keď pôsobil v Brazílii, vtedy oslnil nás všetkých a skutočne sme ho chceli kúpiť," povedal Monchi v rozhovore pre Cadena SER.

Okrem toho bol športový riaditeľ ohúrený výkonmi Sergiho Roberta na pravej strane obrany: "Stane sa dôležitým hráčom, prekvapila ma jeho bojovnosť a zodpovednosť," povedal.

Pri téme bývalého hráča FC Sevilla Ivana Rakitiča Monchi zdôraznil jeho inteligenciu, ktorá mu dovolila prispôsobiť sa hernému systému FC Barcelona a takisto vyzdvihol, že Chorvát je skvelý aj ako človek.

Následne priznal, že počas prezidentských volieb v lete 2015 odmietol ponuku Agustího Benedita na post športového riaditeľa FC Barcelona: "Povedal som mu, že kontrakt nepodpíšem, pretože obdobie mojej práce v Seville ešte neskončilo," povedal.

Na záver športový riaditeľ FC Sevilla prezradil niečo z práce športového riaditeľstva svojho klubu: "Máme 16 skautov, ktorí počas celého roka vytvárajú zoznam hráčov a už v máji vieme, koho kúpiť," priznal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

galibier

16
2015-10-15 19:27:01

je zdravy,uz by mal dostat prilezitost..aspon na par zapasov,nech vie aj on aj Barca ako je na tom, ci sa snim da do buducnosti pocitat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.