Šéfredaktor katalánskeho denníka Sport Lluis Mascaró komentoval poslednú snahu Santosu a FIFA vo večnej ságe prestupu Neymara do Barcelony.

V piatok sa v kampani proti Barcelone objavila nová, hanebná kapitola. FIFA, pravdepodobne jedna z najskorumpovanejších organizácií na svete, sa rozhodla na žiadosť Santosu vyšetriť prestup Neymara do Barcelony. Je to vyšetrovanie, o ktorom Sepp Blatter vie, že sa nedostane nikam, pretože je jasné, že je to celé vymyslené. Vyšetrovanie má preto za cieľ pokračovať v opovrhnutia hodnom prenasledovaní Barcelony, čím sa sleduje len jedno - destabilizácia katalánskeho klubu a ranenie jeho hráčov.

Jedinou túžbou Santosu, ktorý vedie Modesto Roma, je zhrabnúť pár miliónov eur a napchať si ich do vreciek. Neymar mal zmluvu, ktorá mu umožňovala rokovať s ľubovoľným klubom. A urobil to. Vybral si Barcu. Problémom je, že Santos za svoju hviezdu dostal 'len' 17 miliónov eur (prestupová čiastka sa delila medzi tri strany). Teraz sa Modesto Roma snaží z Kataláncov vytiahnuť peniaze navyše. Je to hanebné, inak sa to nazvať nedá.

Barca sa však FIFA či Santosu nezľakne, pretože vie, že neurobila nič zlé. Pri podpise Neymara sa urobila veľa chýb, to áno. A za to budú súdení. No v tomto prípade je právo na strane Barcelony. Aj napriek tomu, že tí sa bez hanby snažia skúsiť svoje šťastie. Je však čas povedať stačilo. Dosť bolo lupičov, dosť bolo korupcie. Dosť bolo tých, ktorí prostredníctvom futbalu tak brutálne bohatnú. FC Barcelona povie stačilo. Pretože ani klub a ani Neymar si toto nezaslúžia.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Roman7

11
2015-10-17 16:50:15

za toto si moze barcelona sama ked robi prestupy ako postihnuty z hornej dolnej ked to taketo supi vidia hned to budu skusat keby robili prestupovu politiku normalne ziadne taketo sracky tu nie su

mizap

4
2015-10-17 17:37:38

FIFA, najskorumpovanejšia organizácia na svete - Taková věta by neměla být v médiích, mezi něž Forca Barca patří, aspoň si to tedy myslím. To by by mohlo být lahůdkou pro nějakýho idiota, co by vás chtěl tahat po soudech. Něco takovýho můžeme napsat my tady dole do té diskuse (a taky rádi napíšeme), protože na nás žádný sudič v podstatě nemůže. Já si to rád za sebe napíšu: zkorumpovaná FIFA! Heč, a je to tady.

Kokosnik

2
2015-10-17 19:01:41

A mozno to ani neni uplne pravda, ze? Takto upravene by to snad mohlo byt fajn, no na vyzname to vela nestratilo. :)

mizap

5
2015-10-17 19:30:34

Nojo, je to lepší, ale já vám svý názory vnucovat nebudu. Forca Barca mi z těch barcelonských stránek na internetu přišla nejlepší (tedy v češtině + slovenštině) a bylo by mi líto, abyste kvůli hovadiny nepřišli do blbých potíží. Že je FIFA zkorumpovaná, to už si lidi ze všech možných zpráv vyvozují sami, což je naprosto podstatný. Není nutno to vyslovovat jako dokázanou věc, když důkazy nejsou, navíc pár jedinců nejsou ještě FIFA.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.