Hector Bellerin v rozhovore pre denník Marca prezradil, že do Barcelony sa už nechce vrátiť. Je totiž spokojný v Arsenale, kde si vybojoval miesto v základe Arsena Wengera.

Bellerin sa pritom narodil v Barcelone a hrával v mládežníckych tímoch blaugranas, keď ho v roku 2011 do Anglicka stiahol práve Wenger. Nakoniec sa 20-ročný mladík dokázal prebiť až do prvého tímu The Gunners.

"Nič neľutujem. Som veľmi šťastný, že som tento krok urobil a vďačný za množstvo minút, ktoré som dostal v Premier League a Lige Majstrov," povedal.

"Je mi jasné, že dať šancu 19 či 20-ročnému hráčovi je ťažké. Ale Wegner tvrdí, že ak ste dostatočne dobrý, tak ste aj dostatočne zrelý," povedal.

"Na začiatku sa sústredíte hlavne na to, aby ste neurobili chybu, je ťažké ukázať svoj najlepší futbal, to príde časom. V tejto chvíli som už plne prispôsobený a cítim sa ako dôležitý hráč," povedal.

"V druhej sezóne sú očakávania vždy väčšie. Počas prvého roka sa snažíte ukázať, že na túto úroveň máte a v druhom, že to nebolo šťastie, že ste si to zaslúžili," dodal pravý obranca. "Do Londýna som prišiel, aby som v ňom zostal a nie aby som sa vracal. Som šťastný a hrám pravidelne. Je to moja piata sezóna a cítim sa tu ako doma. Ťažko by mi bolo odísť," uzavrel.

zdroj: espnfc.co.uk
foto: espnfc.co.uk

Mates19

-21
2015-10-22 21:33:12

Wenger :D Toho Deda keď len vidím tak sa mi zdvíha žalúdok...lutujem hlavne fanušikov Arsenalu pretože mužstvo majú jedno z najlepších v Európe ale pokial tam bude ten dedo tak nevyhrajú nič on vie len kradnúť talenty a napísať zostavu na papier...nehovoriac o tom že s takým mužstvom pri lepších mužstvách tápe...ešte doplním že niekolko rokov po sebe má Arsenal najviac zranených hráčov za celý rok :)

EL-Pistolero

15
2015-10-22 21:36:47

Skoda ze tu nepride.. Je strašne rychly a dobre technicky vybaveny a je mladý :) aspon vidno akych hračov vyprodukuje la masia a do buducnosti treba dat sancu mladikom hlavne teraz ked je vela zranenych.. :) pozrime napr na sergiho , nedavali mu šance a odpisovali ho ale on odjebal všetkych hejterov :)

tominno9

-2
2015-10-23 00:15:25

škoda že sem nepríde... keď už, neviem odkiaľ si, ale sa mi otvára nožík vo vačku keď takéto frázy čítam. Inak s tebou absolútne súhlasím, mladý musia dostávať šancu, nemôže hrať stále iba Atím a takmer identická zostava s minimom zmien

Dr-QQ

9
2015-10-23 06:57:25

mladí

SWEEPER

2
2015-10-23 16:29:21

Nema co lutovat. V momentalnej barce by nikdy tolko priestoru nedostal. V tomto je wenger unikatny a zasluzi si poklonu. Pokial si ma vybrat medzi ostrielancom a mladym vzdy uprednostni mladeho. A hector mu doveru solava na 1*. Bodaj by sa tak presadil aj iwobi, zelalem a gnabry.

SWEEPER

2
2015-10-23 16:30:41

*splaca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.