Na Facebookovom účte Messi pred dnešným zápasom zdieľal príspevok, v ktorom niekoľko slov venoval aj Neymarovi a jeho zraneniu. Spomenul tiež, že tento zápas sa určite pokúsia vyhrať. Neymar sa k svojmu zraneniu už tiež stihol vyjadriť na sociálnych sieťach – a nie je pesimista.

„Buď silný Neymar Jr.! Zajtra hráme v Nemecku náš posledný zápas Ligy Majstrov UEFA v skupine a pokúsime sa získať ďalšie víťazstvo,“ zdieľal Messi na sociálnej sieti.

Takmer okamžite po uverejnení správy o Neymarovom zranení hráč uverejnil na Instagram fotografiu s popisom „Všetko prejde“. Dúfajme teda, že to naozaj nebude nič vážne a Neymar sa na trávnik vráti už čoskoro.

Zdroj: facebook.com, instagram.com
Foto: facebook.com, sport.es

Kvasimodo2

top komentár
72
2015-12-09 15:07:59

Tak sa mi to páči :) držia spolu aj v klube aj mimo neho.Kolektív aký má byť.Visca El Barca :) :)

tomessi

22
2015-12-09 15:53:23

Uz sme si snad pre tuto sezonu vybrali vsetko to zle a caka nas krasna jar

BenjaminN

15
2015-12-09 15:57:52

Přesně tak, toto je tým, který drží při sobě, ikdyž se někdo zraní buď krátkodobě nebo dlouhodobě,tak se přesto navzájem
poporují. :)

galibier

7
2015-12-09 16:37:42

presiel som si kader-teda hlavne zakladnu zostavu a (ak sa mylim opravte ma)myslim ze okrem Piqueho-ktory sa ale tiez stazoval na problemy v bedrovej oblasti a Suareza bol od zaciatku tejto sezony zraneny ci uz na kratsiu dobu alebo na dlhsie uz kazdy hrac nasho muzstva..obaja brankari(beriem do uvahy aj zranenia z repre zapasov),Alves,Vermalen,Mathieu,Alba,Rakitic,Sergio Busquets, Sergi Roberto,Mascherano,Iniesta,Messi a Neymar...ak si spomeniem na minulosezonnu spanilu jazdu jarnymi zapasmi tak vlastne to bol zazrak ze sme mohli hrat stale komplet...teraz sa to na nas lepi..ale lepsie teraz ako po novom roku a na jar..tam uz pojde o vsetko. Visca el barca!

Jose

-1
2015-12-09 19:02:08

https://jakub19.wordpress.com/... Suárez jde po Messim

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.