David Villa, bývalý španielsky reprezentant, v rozhovore podľa denníku Sport povedal, že Luchov útok je najlepšou ofenzívnou trojicou v celej histórii klubu. El Guaje hovoril aj o trénerovi Barcelony, spomínanom Luisovi Enriquem.

Villa sa vrátil naspäť do Astúrie, kde oslávi vianočné sviatky. Španiel sa tak vrátil z New Yorku, kde aktuálne hrá. S tímom New York City zažil v uplynulej sezóne obrovské dobrodružstvo a to aj napriek tomu, že jeho celok nepostúpil ani do play-off. Sám 34-ročný útočník však patril k najlepším hráčom ligy.

El Guaje hovoril o MSN. "Je to bez pochýb najlepší trojzubec v histórii Barcelony. Bez najmenších pochýb najlepší. Zároveň však tvrdím, že ja som bol tiež súčasťou jedného z najlepších útokov, ktoré klub kedy mal," tvrdil 175 centimetrov vysoký Villa.

"Čísla hovoria samy o sebe. Sú beštiálne dobrí (MSN, pozn. red.), či už z kolektívneho, alebo individuálneho hľadiska," vravel.

Neskôr sa vyjadril aj na adresu Luisa Enriqueho. "Keď prišiel, tím prežíval vzostupy i pády, musel čeliť kritike zo všetkých strán, no pozrite sa - nakoniec s ním získal všetko čo mohol."

"Keď máte najlepších hráčov na svete, byť druhým neprichádza do úvahy," dodal napokon El Guaje. Pripomeňme len, že tento rodák z mesta Langreo strávil v Barcelone viac ako tri roky a vyhral s ňou sedem trofejí. V 77-ich ligových zápasoch strelil 33 gólov.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

tominno9

18
2015-12-24 16:50:40

za posledných 10 rokov tu bolo niekoľko fenomenálnych utočných trojzáprahov: Ronnie-Etoo-Messi, Henry-Etoo-Messi, Pedro-Villa-Messi a teraz Neyo-Sua-Messi, jeden člen je v každom z týchto elitných útokov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.