O tom, že sa Barca zaujíma o Marca Verattiho sme už počuli naozaj dosť. Agent talentovaného Taliana sa však v rozhovore pre Goal.com vyjadril, že žiadne ponuky zo strany Barcelony a ani iných tímov neprichádzajú.

Práve Barca a Bayern boli v poslednom čase s 23-ročným stredopoliarom spájaní. Veratti sa totiž od svojho príchodu z Pescary, z druhej talianskej ligy, vypracoval na jedného z najlepších záložníkov na celom svete. Fanúšikovia PSG si zrejme len ťažko vedia predstaviť zostavu svojho milovaného tímu bez neho.

Donati Di Campli, jeho agent však fanúšikov Los Rouge-et-Bleu mierne upokojil. "Veratti neobdržal žiadne ponuky od iných klubov. Je pravda, že komunikujeme skôr s PSG. Avšak zatiaľ sme nič nepodpísali. Sme na dobrej ceste za predĺžením zmluvy," vravel pre Goal.

"Marco si je však veľmi dobre vedomý toho, že je uprostred veľmi dôležitého projektu," dodal. Veratti by mohol s Parížom predĺžiť zmluvu až do roku 2021 a za jednu sezónu by mohol zarobiť zhruba 7,3 miliónov libier, teda v prepočte 10 miliónov eur.

Zdroj: goal.com
Foto: archív

pepo46

8
2015-12-25 12:44:04

Verratiho treba kúpiť !!!

Vendeta

10
2015-12-25 13:04:21

Ako povedal Xavi "Tento hráč by skvele zapadol do štýlu Barcy"

galibier

7
2015-12-25 14:05:15

pani ak my nepredame nikoho z MSN tak aj PSG si nepreda Verratiho...ved by boli sami proti sebe,penazi maju dost aby si ho udrzali,je mlady a teoreticky na nejaky bomba prestup mas este casu dost.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.