Legenda Blaugranas Xavi Hernandéz v rozhovore pre portugalské periodikum Record povedal, že Lionel Messi je najlepší hráč na svete. Argentínčan je vraj o stupeň vyššie oproti svojim najväčším 'konkurentom' - Ronaldovi, Neymarovi a Suarezovi.

Xavi aktuálne nastupuje v drese katarského Al Saad, pričom je v tomto celku zároveň kapitánom. S obľubou však poskytne rozhovory aj pre španielskych, či iných novinárov. Pre Canal Football Club povedal, že do Barcelony by sa hodil Veratti, pre Fifa.com, že Zlatú loptu by si zaslúžil Messi. S týmto názorom sa stotožňuje, pochopiteľne, aj teraz.

"Cristiano Ronaldo, Neymar, aj Suarez sú mimoriadni, neuveriteľní hráči, ale sú až za Messim. V týchto časoch je ťažšie útočiť a driblovať. Hráči sú psychicky vyspelejší, Leo však vytvára priestor na útočenie, skóruje a všeobecne je rozdielovým hráčom v každom zápase," vravel rodák z Terrassy.

Niektorí odborníci i fanúšikovia hovorili, že Xavi si počas svojej kariéry v Barcelone zaslúžil Zlatú loptu. On si to však nemyslí. "Nikdy som sa necítil hoden tej ceny. Mnoho ľudí mi hovorilo, že by som mal, no bol tam Messi, najlepší futbalista histórie. Je normálne, že vyhral. Nikdy som nemal ten pocit, že by som to mal vyhrať ja."

Zdroj: fourfourtwo.com
Foto: archív

Marian

20
2015-12-28 10:42:43

Skromný rodák z Terrassy- náš Maestro.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.