Po zápase so Sportingom Gijón Luis Enrique hovoril predovšetkým o Leovi Messim, no spomenul aj nepremenený pokutový kop Luisa Suareza.

Messi

"Je privilégium môcť sa na neho spoľahnúť. Je jedno ako sa k nemu súper postaví. Sporting sme uzavreli vďaka výmene lopty a boli sme lepší od tímu, ktorý veľmi dobre bráni. Odohrali sme veľmi kompletný zápas. Ak by sme len pozerali, čo sa deje, mali by sme veľké problémy. Gól nám strelili z brejku. Ich prechod z obrany do útoku bol perfektný."

Rozdiel medzi súpermi

"Som optimista v každej situácii, ale to nepoukazuje na nič. Mužstvá, ktoré potrebujú body, tlačia v koncovke sezóny. Záležíme však od seba."

Zahodené penalty

"Chceme sa zlepšiť, ale zahadzujú ich tí, ktorí ich zahrávajú. Ale vôbec ma to netrápi. Máme na to troch špecialistov."

Kľúčový gól pre Suareza

"Dodal nám pokoj a utlmil Sporting aj jeho fanúšikov. Po pokutovom kope sa všetko vymykalo spod kontroly. Ten gól nám zabezpečil víťazstvo."

Sporting

"Myslím si, že je to veľmi dobrý tím. Hrali tí, ktorí zvyčajne nedostávajú šance a bojovali veľmi príkladne. Hráčov sme varovali, že kvalita nestačí. Mali sme sa na pozore a hrali sme na veľmi dobrej úrovni."

Zaujímavé popoludnie

"Nie som priveľmi sentimentálny. Prichádzam sem často. Zvítal som sa s kamarátmi, ktorých som nejaký ten čas nevidel. Bolo to pekné."

zdroj: as.com
foto: as.com

juraj244

5
2016-02-18 09:53:10

Iniesta by mohol ist niekedy kopať ;)

quentin

3
2016-02-18 12:03:18

Lucho, zahodené penalty netrápia ani nás - fans:) Verím, že keby rozhodnutie zápasu stálo na penclách, tak ich premieňanie by bolo samozrejmosťou!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.