Brankár UD Las Palmas Javi Varas uviedol, že hoci je Barcelona lepším tímom, nie vždy počas sezóny má svoj deň. Katalánci sa na pôde Las Palmas predstavia už zajtra poobede.

Zápas

"Hovoríme o najlepšom tíme sveta s hráčmi, ktorí vás za najmenšiu chybu potrestajú, ktorí góly strieľajú s ľahkosťou. Ťažko nájsť stretnutie, v ktorom nestrelia gól. Nemusia mať však svoj deň."

Taktika

"Musíme byť jednotní, koncentrovaní a nedovoliť im vytvoriť si priveľa šancí, ktoré však vzhľadom na ich individuálne kvality aj tak budú mať. Musíme byť efektívni na všetkých pozíciách na trávniku. Zo zápasu sa však musíme tešiť."

Messiho penalta

"Vytiahol eso z rukáva."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

zbindo23

13
2016-02-19 10:15:38

Lebo Messi je sam o sebe eso a to bolo ese do postupky vo farbe

quentin

-13
2016-02-19 10:47:03

Varas to všetko pomenoval trefne. Zabudol len dodať, že na základe spomenutých skutočností im pojde hlavne o to, aby sa zo zápasu nestala exhibícia zo strany Barce. Visca!

DajoO5

4
2016-02-19 15:32:26

Jasné exhibícia :D bože zbožňujem takéto reči aj pred zápasom a Valenciou (ligový zápas) tu boli reči nie ší v plnej sile dane im 4 a ideme domov a hľa 1:1. Trošku rešpektu voči súperovi nikdy nezaškodí nech je aj na poslednej priečke, pretože takéto tými majú najväčšiu motiváciu zdolať prvého

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.