Podľa správ, ktoré priniesol taliansky portál Tuttosport.it, gigant Serie A, Juventus Turín sa zaujíma o Javiera Mascherana, ktorého by chcel z Barcelony na Apeninský polostrov pritiahnuť už v letnom prestupovom období.

Turínčania túto sezónu podávajú výkony, na ktoré by chceli čím skôr zabudnúť a vyzerá to tak, že sa neprebojujú ani do Ligy Majstrov. Vzhľadom k tomu sa Športový riaditeľ klubu Giuseppe Marotta rozhliada po posilách, ktoré by mužstvu pomohli vrátiť sa tam, kam patrí.

Stará dáma bola spájaná aj s menami ako Michel Bastos alebo Alexis Sanchéz, no tentoraz svoju pozornosť upriamila na Javiera Mascherana. 26-ročný Argentínčan sa k Barcelone pripojil len na konci minulého letného prestupového obdobia, ale do týchto chvíľ nenaplnil očakávania s akými do hlavného mesta Katalánska prišiel.

Kapitán Argentíny zdá sa prehral bitku o základnú zostavu so Sergiom Busquetsom a preto sa jeho odchod z Barcelony nezdá až tak nereálny. Jeho súčasný kontrakt skončí platnosť až v roku 2014, no 'Blaugrana' by si za hráča mohli vypýtať pre Juvetus celkom prijateľnú čiastku.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.