Denis Suárez v drese Villarrealu odohral dobrú sezónu. Teraz čaká na to ako sa vyvinie jeho budúcnosť. Podľa všetkého prestúpi do Barcelony, no chce záruky.

Hráč sa môže na Camp Nou vrátiť za 3 milióny eur. Aktuálne sa o jeho prestupe rokuje, no dnes tlač tvrdí, že ešte o ničom nie je rozhodnuté. Až po skončení prebiehajúcej sezóny sa rokovania rozbehnú naplno. Pritom pred pár dňami tie isté denníky tvrdili, že prestup je uzavretý.

TIP | Barcelona uzavrela dohodu o príchode Suareza
TIP | Suarez kvôli Barcelone odmietol 3 kluby

Správy o uzavretí prestupu dementoval sám hráč. Zmenil dokonca aj agenta, keď teraz ho zastupuje Joseb Díaz Felix Grande. 22-ročný záložník si ale kladie aj podmienky. Chce sa sústavne rozvíjať a tak chce vedieť aké s ním má Luis Enrique plány. Až keď mu tréner FC Barcelona svoj návrh predostrie, potom sa rozhodne. Suarezovi záleží na tom, aby v tíme nemal iba miesto náhradníka.

O hráča majú záujem aj iné tímy ako Arsenal, Tottenham či Neapol. Denis pred nimi dvere nezabuchol, keďže vie, že v Barcelone v tíme s toľkými hviezdami sa nakoniec nemusí presadiť. Napokon, z Villarrealu nemusí ani odísť.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

fantomas

top komentár
42
2016-05-18 11:59:23

Chalan vie o čo mu ide a bude si svoje záujmy chrániť. Má na to, aby bol prvou voľbou v nejakom dobrom klube. Nech si ide za svojim. Ak nedosiahne svoje tu, sú tu iné kluby. Každopádne ak príde, budem len rád.

dalibor

4
2016-05-18 13:06:58

v tom prípade radšej haliloviča

KinderCule

9
2016-05-18 16:06:38

Áno, lebo Halilovič bude veselý z toho, že bude na tribúne...

galibier

1
2016-05-18 17:11:55

ja CHCEM aby sa Denis vratil..na druhej strane ak je ten clanok pravdivy(spravne prelozeny)...moze dnes niekto garantovat niekomu zakladnu jedenastku?zaklad zalohy a utoku sa asi ani buducu sezonu menit nebude..rotacia bude potrebna,tak si zahra kazdy..hadam treba Lucha presvedcit aj v tom mensom pocte minut ktore eventualne hrac dostane ze patri do ,,prvej" jedenastky...ze som lepsi a ,,posadim " na lavicku niekoho ineho..lebo ja som ten kto chce v zaklade pravidelne hrat...ale chciet nejake zaruky len preto ze na ich zakade sa vratim ci nevratim....no neviem.

nepalko

0
2016-05-19 01:25:15

Ja si myslím,že Denis Suarez nie je blbec a určite nebude žiadať záruky,aby hral základ.To je asi jasné nie??? Však vie aký záložníci,sú v Barcelone... Ale asi bude chcieť dať do zmluvy,určitý počet minút,že by mal odohrať,aby nedopadol,ako Douglas,že príde do Barcelony a odohrá za celú sezonu,iba 13 minút v lige.

nepalko

0
2016-05-19 01:28:33

Ked mu tréner nebude chcieť zaručiť istý počet minút,napríklad v lige povedzme 500 minút za sezonu,tak radšej pôjde do nejakého Neapola,Arsenalu,Tottenhamu,alebo ostane v tom Villarreale..

Federer

0
2016-05-19 13:24:15

Včera som pozeral u Nemcov finále. Jasne bolo povedané že Gameiro je dohodnutý s Barcou. A to nie je výmysel !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.