Carles Puyol pozná Barcelonu veľmi dobre. Zároveň je tiež zástupcom Marca Bartru, o ktorého budúcnosti sa v poslednom čase veľmi diskutuje.

Bartra

"Aktuálne je s reprezentáciou a musí sa sústrediť na EURO. Na individuálnej úrovni to nebola sezóna, akú sme očakávali. Marc veľa minút nehral, ale teraz má v sebe veľkú nádej a túžbu. Všetci v klube veria, že môže byť dôležitým hráčom a vieme, že Barca chce, aby zostal."

TIP | Alvesova emotívna rozlúčka s culés
TIP | Bartra vysvetľoval spoluhráčom, prečo odchádza

Odchod Daniho Alvesa

"Ako culé a jeho spoluhráč mu chcem poďakovať. Bol veľký ako profesionál a vyznačoval sa skvelým prístupom. Preto mu všetci budeme vďační. Barca je jeho domovom."

Neymar

"Myslím, že sa mu v Barcelone páči, o čom aj hovoril. Ako culé som pokojný."

Súdný proces s Messim

"O Leovi sa toho hovorí veľa, ale on sa koncentruje na futbal, no je zrejmé, že všetko by išlo lepšie, ak by mal viac pokoja, ale to sú veci, ktoré neviete kontrolovať. Je najlepší na svete a na tlak je zvyknutý. Poradí si so všetkým."

TIP | Messi dnes vypovedal pred súdom

Finále Ligy Majstrov

"Atlético si pohár zaslúži. Dvakrát bolo blízko, počítam s tým, že jedného dňa Ligu Majstrov získa, pretože si to zaslúži. Jedenástky titul pre Real? Vyhrali dôležitú trofej a gratulujem im. Taký je futbal. My sme tiež vyhrali dvakrát a sme spokojní."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.