Brazília sa s Copa America Centenario rozlúčila veľmi skoro a v centre kritiky sa ocitol Neymar, ktorý vôbec nehral. Hviezda FC Barcelona má však za sebou rad obrancov, medzi ktorými sa nachádza aj tréner Argentíny Gerardo Martino.

Neymar Martina prekvapil

"Zaskočilo to ma to, aký je to človek - jeho spôsob komunikácie, na akej vlne funguje či jeho pozitívne nastavenie. Čo sa týka jeho futbalových kvalít, zlepšila sa jeho oddanosť pre tím. Už nielen dribluje a strieľa góly, ale takisto pracuje aj na odberoch a na presingu."

TIP | Dohoda medzi FCB a daňovým úradom vo veci Neymar
TIP | Abidal o Pogbovi, Neymarovi a Mascheranovi

"Ak je tak mladý hráč v Santose tak úspešný a má možnosť urobiť ďalší krok a prestúpiť do významného klubu ako Barcelona, vždy sa bude snažiť prekonať sám seba. Dnešný Neymar je lepší ako ten z roku 2011."

Neymar a Zlatá lopta?

"Víťazstvo Neymara v ankete Zlatá lopta je otázka času. Vždy je niekto číslom jeden a tí, ktorí na neho tlačia. V istom momente ako Leo, tak aj Cristiano zo svojej úrovne klesnú a ten 4-5 ročný rozdiel zapríčiní, že vyhrá Neymar."

Neymar senior za tieto slová trénerovi Argentíny poďakoval na sociálnej sieti Instagram. Gerardo Martino ako Neymara, tak aj jeho otca výrokmi veľmi potešil.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

lovefootball

-8
2016-06-20 10:55:07

Barcelona are willing to pay 10M buyout fee of Atletico B centre back Theo Hernandez (18).

Jhonys

14
2016-06-20 11:22:00

Jak se mohl ocitnout pod palbou kritiky, když bylo jasně řečeno, že na Copě startovat nebude?? :D každopádně Tata gentleman jako vždy (y)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.