Barcelona je veľmi blízko k získaniu talentovaného útočníka z Brazílie Gabriela Jesusa. Hráč púta pozornosť viacerých veľkoklubov, medzi ktorými je napríklad aj Manchester United, Real Madrid či Bayern Mníchov.

Denník Sport, ktorý ako prvý odhalil interes Barcelony o Gabriela Jesusa, mal možnosť byť pri ligovom víťazstve Palmeiras nad Santa Cruz (3-1). Vedenie Barcy údajne ponúka za rodáka zo Sao Paulo 19 miliónov, pričom ďalších päť v rôznych bonusoch. Brazílčan navyše bude hrať po boku Neymara na Olympijských hrách.

TIP | Päť hráčov pod 50 miliónov eur, ktorí by sa hodili do Barcelony
TIP | Barca sa vážne zaujíma o Gabriela Jesusa

Mladík zo záujmu neskrýva vzrušenie: "Ísť do Barcelony by bolo splnením sna," povedal a zároveň vyjadril svoju lásku k súčasnému klubu. Hráč by si však rozhodne nenechal ujsť takú príležitosť ako je prestup na Camp Nou a bude robiť všetko preto, aby sa tak stalo. Je to úloha, ktorá ho nedesí. "Viem, čo dokážem a poznám svoj potenciál. Pracoval som naozaj tvrdo, snažím sa posúvať svoje limity. Naozaj si to užívam," prezradil.

S rozvojom kariéry mu najviac pomáha jeho rodina a agenti, no dal jasne najavo, že konečné rozhodnutie je aj tak na ňom. "Mám najlepšiu možnú rodinu a dostával som tie najlepšie rady. Dôverujem im, pretože mi počas môjho života vždy radili... ale som to ja, kto robí rozhodnutia."

zdroj: sport-english.com

foto: palmeirenses.com

blauigrana

4
2016-06-20 17:28:56

next douglas ? :D

FredddyMSN

9
2016-06-20 17:44:28

Je to velmi dobrý hráč, ta technika a driblování se velmi podobá Neymarovi. :) Teď záleží jak se chytí v Evropě

Tom10

7
2016-06-20 20:42:22

neymar robil fintičky, tento neni až taky trickster. ale vyzera dobre.

Ortiz

8
2016-06-20 17:57:34

Takže pujde do Realu .. :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.