TVGlobo zorganizovala malé stretnutie medzi Gabrielom Jesusom a Ronaldom Nazariom, na ktorom sa rozoberala predovšetkým účasť Brazílie na olympijských hrách v Riu. Mladík bude na šampionáte hrať po boku Neymara.

Gabriel Jesus bol počas rozhovoru zasypaný obrovskou chválou od hviezdneho Ronalda. "Som jeho fanúšik. Sledujem ho a je to akoby som videl seba v mladom veku," myslí si. 19-ročný útočník Palmeiras je pritom považovaný za jeho nástupcu. "Vidím podobnosti. Je mladý, kariéru má ešte pred sebou, no my už teraz milujeme to, čo predvádza."

'El Fenomeno' ďalej mladíkovi radí, aby "hral a bol šťastný. Tréneri ti budú dávať rôzne pokyny, ale keď budeš mať loptu, užívaj si to, dávaj jasličky a vždy choď za gólom. Fanúšikom sa to páči," povedal.

TIP | Gabriel Jesus: Prestup do Barcelony by bol splnený sen
TIP | Cuca: Gabriel Jesus zostane tu

Dvojnásobný držiteľ Zlatej lopty obracia svoju pozornosť na blížiace sa olympijské hry a prizvukuje, že je to niečo, čo Brazílii chýba. "Tlak je nielen na hráčoch, ktorí budú súťažiť na tejto Olympiáde, ale tiež na tých, ktorí sa jej zúčastnili v minulosti a nezískali zlatú medailu. Je to výzva pre túto generáciu, aby tvorila históriu. Mne sa to nepodarilo, ani nikomu predomnou. Tento titul nám chýba a teraz máme v Riu veľkú šancu."

Hráč si však dobre uvedomuje, čo tento turnaj pre Brazíliu znamená. "Snívam o získaní tejto zlatej medaily, ktorá by bola vrcholom mojej kariéry a tiež brazílskej histórie. Ľudia by si ma vďaka tomu zapamätali," priznal s tým, že nemyslí na nič iné, ako na víťazstvo. "Cieľom tímu je vyhrať zlato. Viem, že by nám mohol tlak uškodiť, ale pre mňa to znamená všetko. Máme 90%-nú šancu zvíťaziť," dodal.

zdroj: sport-english.com

Bachy

0
2016-06-29 10:24:40

JA som to vravel že mi ho pripomína.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.