Talianska tlač dnes uvádza záujem SSC Neapol o hráča FC Barcelona Aleixa Vidala. Neutíchajú však ani špekulácie o záujme Ríma o Vermaelena.

Podľa všetkého však v oboch prípadoch ide len o dohady novinárov. Kým o Vidalovi píše taliansky Sky Sports, tak o Thomasovi Vermaelenovi a možnom záujem AS rím informuje denník Gazzetta dello Sport.

TIP | O Vidala je záujem v Taliansku
TIP | AS Rím sa snaží prehovoriť Thomasa Vermaelena

Po odchode Daniho Alvesa z Camp Nou je však veľmi nepravdepodobné, aby katalánsky klub pustil ďalšieho pravého beka. Katalánec je v podstate na Camp Nou jediným pravým obrancom, hoci je pravdou, že na tejto pozícii dokáže zahrať aj Sergi Roberto.

Situácie Belgičana je ale úplne odlišná - je vysoko pravdepodobné, že v budúcej sezóne dres Blaugrana obliekať nebude. Podľa správ talianskeho denníka, predstavitelia Ríma mali odletieť do Barcelony, aby preverili situáciu hráča.

Tu existuje možnosť hosťovania s následným odkúpením, čo by Talianov v konečnom dôsledku vyšlo na 10 miliónov eur. K oficiálnym rokovaniam však môže dôjsť až po 1.7.. Tak či onak, stopér je aktuálne vo Francúzsku.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Vendeta

22
2016-06-28 13:47:14

Vermaelena by som pustil , Vidala nie!

bruno1

6
2016-06-28 15:31:33

vidala za 30 a bellerina za 40

Tom10

0
2016-06-29 13:41:05

to by bola parada ale pochybujem že vidal stoji 30

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.