Rozhlasová stanica Cadena SER v programe El Larguero uviedla, že Atlético Madrid a FC Sevilla dosiahli dohodu o prestupe Luciana Vietta do klubu z Andalúzie.

Argentínsky útočník má mužstvo Jorgeho Sampaoliho posilniť za 3 milióny eur. Žiadne ďalšie informácie rádio neuviedlo. Je však jasné, že ide o hosťovanie a nie trvalý prestup. Médiá tak okamžite začali špekulovať o tom, že Barcelona tým pádom získa Kevina Gameira.

TIP | Prezident Atlética vyjasnil situáciu Vietta
TIP | Barcelona sa dohodla na prestupe Vietta

Informácie o hosťovaní Vietta sprostredkoval aj Diario de Sevilla a dodáva, že Vietto by sa mal k tímu pripojiť už počas sústredenia v Nemecku. Útočník sa pre Sevillu rozhodol kvôli tomu, že sa na trávniku bude objavovať častejšie, než tomu bolo v drese Los Cochoneros. Práve kvôli hraciemu času odmietol ponuku Barcelony, keďže v konkurencii MSN by nehral takmer vôbec.

Telenovela pokračuje

Mundo Deportivo zas píše, že pre Barcelonu do úvahy v prípade neúspechu s Gameirom pripadajú ďalšie mená ako Carlos Bacca či Mario Gomez. To všetko len poukazuje na to, že posledné informácie denníkov boli mylné a Vietto počas tohto leta na Camp Nou neprestúpi.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: sport.es

jokerito

-1
2016-07-26 11:46:22

No super ,tak zasa nic...

Raketa

12
2016-07-26 13:08:10

Mário Goméz je najlepšia voľba, budem to hovoriť stále dokola, prináša nové varianty do útoku, centre a nakopávané lopty, ktoré vie sklepnúť + vo svojom veku nebude trvať na obrovskej porcií hracieho času, mladý útočník v našom prípade vydrží max. rok pretože množstvo minút mu nebude stačiť

MIO10

6
2016-07-26 13:10:39

Musím s tebou souhlasit...Být peníze je to jiná, ale takto je to asi ideální volba. Hroťák, který by přinesl do týmu něco jiného.

Marco01

1
2016-07-26 17:01:27

100 % ...spomeňme si napr. na tohtoročnú LM s atletikom..tam nám hráč s podobným profilom sakra chýbal..

Sabuliak

0
2016-07-26 20:23:43

Gameiro sa mi nepaci ...Jednoducho mi neni sympaticky. Gomes by bol bomba, ale to je zasa azsia uloha

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.