Počas dnešnej prezentácie najnovšej letnej akvizície Blaugranas, talentovaného španielskeho útočníka Paca z Valencie, sa k slovu dostal aj športový riaditeľ Barcelony. Robert Fernández si myslí, že Alcácer môže Barcelone veľmi pomôcť.

Jednou z hlavných misií vedenia tohto leta bola kúpa štvrtého útočníka, trojzubec Messi-Suárez-Neymar totiž v uplynulej sezóne nedostal ani minútu oddychu naviac. Možností pre klub bolo viacero, namiesto Gabigola, Gabriela Jesusa či Luana sa však rozhodol pre Paca.

TIP | Paco Alcacer: Suárez je najlepšia deviatka na svete

"Som presvedčený o tom, že jeho vývoj bude mimoriadne pozitívny, a že do tohto tímu prinesie veľa. Situácia ohľadom príchodu štvrtého útočníka bola vždy zložitá, nie je to jednoduché pre úroveň tridentu. Je však jasné, že Paco nám veľmi pomôže, pred nami je mnoho zápasov. Dôležité je, aby bol v dobrej kondícii, o všetkom ostatnom už rozhodne tréner. Máme najlepšiu 'deviatku' na svete, Luisa Suáreza, no Paco nám mimoriadnym spôsobom pomôže aj tak."

Robert Fernández | športový riaditeľ FC Barcelona

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Bartra

3
2016-09-09 16:01:35

Suarez ma januari 30 rokov a vieme ako to byva u futb. ze po 30ke idu rapidne vykonmi dole takze mozme radi ze budeme mat stale Pacitosa ktory je podst. mladsi ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.