Nová posila FC Barcelona Paco Alcácer odštartovala svoj príbeh v drese Blaugranas od úvodných minút v zápase proti Deportivu Alavés. Bývalému hráčovi Valencie však premiéra v metropole Katalánska nevyšla.

Tréner sa rozhodol Messiho a Suareza nechať na lavičke. Tým otvoril cestu novej posile v útoku Kataláncov. Alcácer sa počas zápasu snažil hľadať si miesto medzi obrancami Alavésu, ale do kontaktu s loptou prichádzal len veľmi zriedkavo. Fakt, že mužstvo hralo vo veľmi obmenenej zostave, mu veľmi nepomohol.

Barca mala problém prelomiť obrannú líniu súpera a spoluhráči neregistrovali snahy Alcácera, ktorý sa obrancom snažil uniknúť do voľného priestoru. Mužstvo Luisa Enriqueho odohralo slabý zápas predovšetkým v prvom polčase. V podstate účinnú zbraň na taktiku súpera nenašlo počas celého stretnutia.

Alcácer strávil na trávniku 66. minút a nahradil ho Luis Suarez. Bývalý hráč Los Che po vyše hodine strávenej na trávniku mal loptu na kopačkách len 6-krát, čo svedčí o tom, že mužstvo sa k nemu nevedelo dostať. Veľký podiel na hre tak útočník nemal.

V druhom polčase sa situácia trochu zlepšila a Alcácer mal po prihrávke od Ardu Turana šancu aj na premiérový gól, no svoj pokus nedokázal nemieriť presnejšie. V každom prípade veríme, že stretnutie proti Celticu, ktoré je na programe už zajtra, prinesie zo strany Blaugranas úplne iný obraz hry.

TIP | Barca 1:2 Alavés: Hodnotenie hráčov


zdroj: sport.es
foto: sport.es

mikimi122

18
2016-09-12 13:15:00

Musíme sa z toho vzchopiť. A Paco sa musi prispôsobiť nášmu štýlu hry.

dominiq

21
2016-09-12 13:21:31

Do toho zapasu bol v Barcelone asi tak dva dni aj s cestou na stadion, takze neviem co od neho ludia cakali. Prisposobit sa Barcelonskemu stylu musi byt velmi narocne, tak mu treba dat nejaky cas.

frkmrk

22
2016-09-12 13:33:17

tak ho mal postavit v zapase, ked vedieme 3.0

bloto

3
2016-09-12 17:42:58

LE v predsezone resp.sezone celkom rychlo hadze novacikov do vody..myslim,ze podobne zmyslal aj s Pacom ..a ten samozrejme potrebuje cas plus vieme ako je number 9 dolezite a specificke v Barce...dufam,ze si kopne popri MSN

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.