Tréner Barcelony Pep Guardiola sa odmietol vyjadril na adresu rozhodcov za ich výkon, ktorý predviedli vo včerajšom zápase La Ligy proti Sevilli na štadióne Sanchéza Pizjuána.

Hlavný rozhodca neodpískal faul na Bojana Krkiča vo vnútri pokutového územia a takisto neuznal gól Lea Messiho po údajnom faule Sergia Busquets na domáceho hráča.

"Rozhodcovia sa stále snažia odviesť čo najlepší výkon. Ja osobne reprezentujem inštitúciu FC Barcelona. Nechcem hovoriť o neuznanom góle Messiho. Tréner Barcelony nediskutuje o výkone rozhodcov," povedal Guardiola na pozápasovej tlačovej konferencii.

Pep následne začal komentovať výkon svojho tímu proti Sevilli. Dal pritom najavo svoju spokojnosť s predvedeným výkonom.

"Odohrali sme dobrý zápas proti dobrému tímu. Možno sme si zaslúžili viac ako bod po výkone v prvom polčase. Sevilla sa však po prestávke zlepšila a ukázala svoju silnú mentalitu," povedal.

"Vo všeobecnosti som však s našim výkonom spokojný. Stále sme sa snažili hru kontrolovať, no niekedy proti nám stojí silný súper. V každom prípade sme neprehrali a takisto sme sa nikdy neprestali pokúšať vyhrať."

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.