Zápas Brazílie sa skončil triumfálnym víťazstvom domáceho mužstva, ktoré porazilo Bolíviu 5-gólovým rozdielom. Tím opäť ťahal Barcelončan Neymar, ktorý okrem toho, že skóre stretnutia otvoril, tak aj prihral na ďalšie 2 presné zásahy. To všetko navyše stihol v prvom polčase.

O výsledku duelu rozhodli Kanárikovia teda už v prvom polčase, no v druhom dejstve svoje gólové konto ešte rozšírili. Postupne sa presadili Neymar, Coutihno, Filipe Luis, Gabriel Jesus a Firmino.

Jednoznačnou škvrnou na zápase bol ale zákrok Vasamiho Duka zo 63. minúty. Neymarovi uštedril tento obranca veľkú ranu do tváre, jeho lakeť spôsobil hviezde Barcelony a Brazílie dokonca silné krvácanie. V počiatočných momentoch po zákroku to vyzeralo hrozivo, mladík sa dlho nedvíhal. Ak si myslíte, že po tomto zákroku hráč uvidel červenú kartu, tak sa mýlite. V dueli hral až do 78. minúte, keď ho striedal Escobar.

Highlighty zo zápasu Brazílie s Bolívou

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com
video: youtube.com

sid1

top komentár
46
2016-10-07 11:04:06

inac tiez Neymar dostal tretiu zltu takze si dalsi zapas nezahra, co z pohladu barcelony nie je zle

tr0skacik

4
2016-10-07 13:50:49

nechecm byť fakt zlý ale nemyslím si že to bol zákerný faul... kto hrával futbal alebo obecne šport, vie že z obočia ide krvi jak z prasaťa a nestačí tak veľa na jeho roztrhanie...

LRDK

19
2016-10-07 13:57:37

krv-nekrv, každý kto hrá/hral futbal proste vidí, že tam bol jasný úmysel. Jeho ruka bola úplne vysoko a neprirodzene voči pohybu ktorý robil.

fantomas

4
2016-10-07 16:45:03

Tiež si nemyslím, že to bol brutálny zákrok. Celý zápas síce po ňom išli ako po štvancovi, ale toto brutálny zákrok určite nebol. :)
Občas sa tieto zákroky stanú. Obranca išiel do toho súboja tak, že zoberie buď loptu, a/alebo Neymara. Určite ho nechcel trafiť do hlavy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.