Reprezentačná prestávka priniesla Barcelone veľa nepríjemností. Počas nej sa zranili Sergi Roberto, Jasper Cillessen a Jordi Alba, no a ak berieme do úvahy, že už predtým mali Blaugranas trojicu zranených, tak to nie je veru nič pozitívne.

Proti Deportivu by sa do zostavy mali vrátiť Messi a Umtiti. Leo na niekoľko minút, Samuel odohrá pravdepodobne celý zápas. Sergiho chce mať Lucho stopercentného proti Citizens, na najbližší zápas ho tak nepovolá.

TIP | Alba sa zranil!

Otázni sú ale Rakitič s Albom. Ivan má problémy s achilovkou, zatiaľ to vyzerá tak, že sa do zápasu s Manchestrom nezotaví. S časom bojuje aj Jordi, ktorý by sa za určitých okolností mohol dovtedy dať dokopy. Rakitič, Alba i Cillessen ale proti Deportivu na sto percent nenastúpia, podobne teda ako Sergi Roberto.

Ak si to teda dáme dokopy, proti Deportivu bude chýbať až štvorica hráčov do jasného základu, s Messim sa ale na niekoľko minút ráta. Práve v takýchto situáciách sa ukazuje ako vyborná šírka kádra, keďže na každý tento post má Barca adekvátnu náhradu. Miesto Albu môže nastúpiť Digne, na Sergiho post Vidal, za Rakitiča môžu zaskočiť Gomes, Rafinha či Suárez, Messiho by zas mohol solídne nahradiť vo veľkej forme hrajúci Turan.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

Tom10

-18
2016-10-10 18:46:07

rakitic proti city to bude velka strata. neviem pre koho by som sa rozhodol. gomes je ešte čerstvy, denis do takehoto zapasu tiež ešte asi nie, rafinha sa tam nehodi vobec a arda by bol dobry ako žolik z lavičky. do uvahy by mohol pripadat mascherano ktory je dobry do kombinacie a čiernu robotu by si tam spravil bez problemov. dalšia možnost je nechat hrat rafinhu alebo denisa na pravej strane a messiho v zalohe s iniestom. toto by som ale vzhladom na to že messi sa čerstvo vrati po zraneni neriskoval. najidealnejšie by to bolo s turanom, ale prave on by mal byt najvhodnejši impulz z lavičky takže spravil by som to s mascheranom. ani pep by to nečakal.

treble

8
2016-10-10 21:09:26

Ano tom ale musis brat do uvahy ze MC ma velku utocnu silu a vsetci dobre pozname Leove branenie, takze do zalohy sa mi Leo nehodi. Ja by som tam dal jedneho z dvojice Gomes/Denis s tym, se Arda by siel ako zolik v 2. polcase. Rakitic je co sa tyka behania nenahraditelny...

Tom10

-5
2016-10-10 21:13:23

Veď preto tam messiho nechcem dať, ale mascherano by sa na tú útočnú silu mc hodil.

samofcb

12
2016-10-10 19:38:17

Nie si ty náhodou taktik a stratég svetového futbalu, mal by si nahradit guardiolu alebo enriqueho. Na toto teda nemaju :D D

Tom10

-5
2016-10-10 19:48:07

Praveze je to logicky premyslené. Rakitic robi tvrdú čiernu robotu v strede poľa a vypomáha sergiovi. Ten teraz nemá oslnivu formu a pomoc by sa mu zišla. Iniestovi s tvorbou ofenzivnych akcií bude pomáhať klasicky messi. Arda naskoci v druhom polčase ako čerstvý hrac a nový impulz.

Zorrrro

5
2016-10-10 19:54:51

Snazit sa spravit debila z niekoho, a neponuknut alternativu k tomu co napisal, nechcem ti napovedat, ale hadaj kdo je tu za debila

michal1993

4
2016-10-10 20:03:52

Turan musí hrať keďže má dobrú formu. Čo sa tíka ostatného tak Dhine na ľavo jednoznačne, Vidal tak to je dosť veľká neznáma ibaže keby dal Enrique Rafinhu ako falosne RB ako posledne. Gomes moze hrať určite ak Turan bude v útoku ale ak bude v zálohe tak zostáva varianta s Denisom alebo Rafinhom zase ak nebude hrat to falosne RB.

Tom10

-3
2016-10-10 21:22:07

Ano, to ze turan bude v základe je najpravdepodobnejšia možnosť. Ale predsa len by som ho chcel ako náhradníka. Ako čerstvú silu, nový impulz, ktorý môže zmeniť priebeh zapasu. Má teraz dobrú formu, ale to neznamená že musí byť v základe. Treba ju využiť čo najrozumnejsie. Samozrejme, najlepšie to vie aj tak tréner.

samofcb

4
2016-10-10 22:16:19

Zorrrrro, myslim ze ty :)) on je tu premudrely ste vsetci taky mudri ze sa divim ze nie ste vsetci v barcelone

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.