Po skončení zápasu proti Espanyolu Barcelona, brankár Blaugranas Jordi Masip komentoval nielen samotné stretnutie, ale čo to povedal aj o svojej budúcnosti na Camp Nou. Trpezlivosť síce ruže prináša, ale...

Budúcnosť Masipa

"Vždy pracujem čo najlepšie, aby som bol pripravený. Sezóna je dlhá a myslím si, že svoju šancu môžem získať. Mám veľa trpezlivosti, ale je jasné, že všetci radi hráme a možno že jedného dňa ma trpezlivosť prejde."

TIP | Ďalšia nevyužitá šanca pre Alcácera


Výsledok zápasu

"Myslím, že výsledok je nespravodlivý. Odviedli sme dobrú prácu, loptu sme vždy mali na našej strane a mali sme lepšie príležitosti. No lopta nechcela padnúť do siete."

Analýza zápasu

"Hoci nás gól Caiceda trochu zmrazil, myslím, že sme sa dokázali povzniesť a boli sme lepší tímom, no nemali sme deň. Vo všeobecnosti som však s prístupom tímu spokojný. Je to dobrý zápas a všetkým nám v ďalšej práci pomôže."

Hráči z rezervy

"Odviedli fantastickú prácu, sú to veľmi odvážni hráči vynikajúcej kvality a myslím si, že niekoľko z nich môže postúpiť do prvého tímu."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

sparky

12
2016-10-26 15:02:43

Masip sa môže aj na hlavu postaviť ale keď nezlepší svoje kvality za Ačko chytať nebude

ombre

11
2016-10-26 15:39:49

A ty vieš odkiaľ aké má on kvality?

fantomas

3
2016-10-26 18:16:24

Bojím sa, že to už nevie ani Lucho. Keď ešte chytal v béčku, chytával parádne, tím podržal vždy. Vtedy som si hovoril, že by bol lepšia dvojka ako Pinto, avšak odvtedy už 2 sezóny nechytal (tie 3 zápasy nerátam), toto je tretia.

fantomas

5
2016-10-26 18:18:05

Každopádne, po kúpe ter Stegena a Brava a následnej sezóne len na lavičke, mal určite odísť. Verím tomu, že by mal na tím úrovne Celty, Malagy (možno aj Villarrealu či Sevilli).

sparky

7
2016-10-26 16:57:59

Nechcem sa hádať ale keď Barca kupovala Cillssena tak asi Enrique a trénersky spol si myslia že na post 2 Masip nieje dosť dobrý

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.