Veľmi dobré známky tentoraz očakávať nemôžeme. Denník Sport bol po prehre v Katalánskom superpohári proti Espanyolu na hráčov prísny.

Masip - 5

Vo všeobecnosti veľa práce nemal, no inkasoval gól od Caiceda, ktorému však mohol zabrániť. Stačilo, ak by situáciu riešil rozvážnejšie a proti útočníkovi by takto nevybehol.

Nili - 6

Bol lepší s loptou ako bez nej. Na to, aby využil situáciu Aleixa Vidala, musí sa v defenzíve zlepšiť.

Marlon - 7

Veľmi dobrý výkon, ktorý opäť potvrdil, že v budúcnosti má na to, aby mohol hrávať aj za prvý tím. V predsezóne prekvapil a aj včerajší zápas ukázal, že nešlo o náhodu.

Mathieu - 5

Nedokázal zabrániť jedinému gólu v zápase. Caicedo ho v súboji pomerne jednoducho porazil. Celkovo to nebol jeho najlepší zápas, navyše musel kvôli zraneniu striedať.

Moises - 6

Hral na ľavej strane obrany a pre Turana pripravil skvelú šancu. Išlo o zaujímavý výkon, hoci podobne ako Mathieu - z trávnika musel predčasne kvôli zraneniu.

Carbonell - 6

TIP | Za nedávny incident s fľašou dostala Valencia smiešny trest


Chýbalo mu trochu viac zanietenia, ale vo všeobecnosti odohral dobrý zápas navzdory tomu, že hral trochu hlbšie ako zvyčajne. Takisto sa zranil.

André Gomes - 4

Bol dobrý v osobných súbojoch a v získavaní lopty, ale pomalý v akciách. Zápas ukončil tým, že kopil chybu na chybe.

Denis Suarez - 6

Duel začal dobre a snažil sa mužstvo ťahať dopredu. Postupne mu však dochádzali myšlienky. Loptu mal k dispozícii často, ale nevedel, čo s ňou urobiť.

Alená - 5

Zažil ťažký večer, zvlášť kvôli tomu, že od neho zainteresovaní očakávajú veľmi veľa. Z jeho strany sme videli záblesky želanej kvality, ale tie naplno ukáže, až keď dostane viac šancí.

Alcácer - 5

Mnohokrát na ňom bolo badať, že chce stoj čo stoj skórovať. Pekný center mu poslal Alená, ale nedočiahol naň. Neskôr dostal žltú kartu za faul na Duarteho. Veľa v zápase nepredviedol.

Turan - 7

V súboji s Demichelisom si narazil chodidlo, ale našťastie bol schopný v hre pokračovať. Nebol to jeho najlepší výkon, ale zdalo sa, že ide najlepšieho hráča Barcelony v zápase.

Náhradníci

TIP | Masip dvíha varovný prst


Martínez - 6

Na trávniku nahradil zraneného Mathieua a bolo vidieť, že vzadu si s Marlonom rozumie.

Palencia - 6

Luis Enrique ho miesto Moisesa nasadil na ľavú stranu obrany. Hoci je to primárne pravý bek, uchytil sa aj na opačnej strane.

Alfaro, Sarsanedas, Mujica - bez hodnotenia

zdroj: sport.es
foto: sport.es

lovefootball

-7
2016-10-26 17:29:34

Alena ma sklamal. Ale asi ako pisete, ocakavam prilis vela.

lovefootball

1
2016-10-26 18:31:14

Zabudol som povedat, ze som videl len prvy polcas. To sa v druhom tak zlepsil, ked mi davate tie minuska ?

fantomas

9
2016-10-26 18:13:52

Denis Suaréz a Carbonell určite viac.
Denis bol za mňa najlepší hráč zápasu, Carbonell zas prvého polčasu. Ten chalan ma prekvapil. Meno som síce poznal, ale hrať som ho videl prvýkrát. Bol výborný smerom dozadu aj dopredu. V druhom polčase už nenadviazal na ten prvý..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.