Hoci Luis Suárez strelil proti Seville víťazný gól, dobre si uvedomuje, že hlavnou hviezdou večera bol Lionel Messi. Ivan Rakitić si zas myslí, že Barcelona vyhrala zaslúžene.

Luis Suárez

Messi

"Leo dokáže robiť čokoľvek na hocijakej pozícii. Vytvára rozdiel, je inteligentný a vie, ako nájsť priestor. Môže hrať kde chce."

Zápas so Sevillou

"Je ťažké tu hrať. Trpeli sme, pretože dobre napádajú, dobre hrajú a sú v Lige majstrov. Rovnako v lige nie sú tak vysoko bez príčiny. Bojujú a majú veľkú kvalitu, preto musíte vedieť, ako hrať tieto zápasy."

5. žltá karta v sezóne

"Prichádza v správny čas, pretože takto budem tímu k dispozícii v náročných stretnutiach na Anoete proti Realu Sociedad a s Realom Madrid na Camp Nou."

Ivan Rakitić

Sevilla

"Je to ťažký súper, ale odviedli sme dobrú prácu. Zaslúžili sme si vyhrať, vyhrať spôsobom, ktorý nás zjednotí. Môžeme byť so sebou spokojní. Presvedčili sme sa, prečo tu nikto iný nevyhral."

Zmeny v druhom polčase

"Počas polčasovej prestávky sme sa rozprávali s cieľom zlepšiť niektoré veci. Neskôr sme viac dominovali a boli pokojnejší. Podarilo sa nám streliť ešte jeden gól."

TIP | Luis Enrique: Snáď Sevilla už doma neprehrá

zdroj: sport-english.com, fcbarca.com

foto: fcbarcelona.com

majo111

26
2016-11-07 13:13:48

FOTBAL PORTAL.CZ sok! v spanielsku poznaju vitaza zlatej lopty. ludia z france fotbal sa spojili s leom messim 6 zlatu loptu dostane on . ked to bude pravda toho v madride naozaj jebne!! musim sa smiat pardon. ale bolo by to take prekvapenie podla mna urcite nie . argentina bez lea polovicna barca bez lea polovicna nikto na svete nema taky vplyv na hru svojho muzstva ako leo zapas co zapas jemu ked sa aj nedari aj vtedy byva rozdielovy a to co predvadza ronaldo je popravde slabota madrid fandovia pisu ze radsej sleduju balea a modrica ako jeho to hovori za vsetko nie. leo je uplne inde ako ostatni!!

Vojtik

16
2016-11-07 14:12:03

Neviem ci tomu mam verit. Ale ak to je pravda tak Gratulujem Leo si zasluzil vyhrat 6 Zlatu Loptu!!!

MilujemBarcu

13
2016-11-07 14:15:59

Podla mna to je bulllshit, aj keby som tomu chcel verit, samozrejme si ju 100% zasluzi...o level pred ostatnými

Ahonen2

11
2016-11-07 14:27:56

Bodaj že by si mal pravdu Leo by si zaslúžil 6 zlatú loptu je týmový hráč a to čo predvádza na ihrisku je radosť pozerať narozdiel od Ronalda je sebec vedšinou čaká na vyložené šance a dáva góli na to že vyhral olipské hry z Portugalskom nieje jeho zásluha len jeho spoluhráčov lebo nič nehral poslednej dobe je Bel lepším hráčom Reale ako Ronaldo.Visca el Barca!

alabaj84

-7
2016-11-07 16:23:53

mne sa paci jak pisete- zlata lopta bezvyznamna trofej zmanipulovana atd...ale to len ked ronaldo.. ked messi tak ospevujete chvalite sa aneviem co hehehe smiesnee a naj vyhra kto chce mne je to uplne jedno :) a myslim ze im tiet penazi maju plno oni plakat nebudu :)je to len zase o tom aby sa jedny byli do prs ze ten vyhral ten,,,

quentin

3
2016-11-07 16:50:50

Alabaj, správny fans berú individuálnu trofej len ako bonus k titulom. Ak však sú nominovaní hráči, ktorí sú slabší, nevyšla im sezóna, či o level a viac nižšie, tak to vrie. To snáď chápeš. Nič zlé za tým nehľadaj a ani nič hlúpe, či ponižujúce. Teš sa s nami, že máme šťastie na vynikajúcu generáciu hráčov, ktorých hru si užívame.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.