Aleix Vidal už vie, že bude musieť Barcelonu čoskoro opustiť. To aspoň tvrdí Mundo Deportivo, ktoré navyše dodáva, že Katalánec netúži po zahraničnom angažmáne a najradšej by sa vrátil do klubu, z ktorého s veľkými nádejami prestupoval do Barcy.

Spomínali sa Inter, AC Miláno či Neapol, názor denníka Mundo Deportivo ale podporuje i Radio Marca Sevilla, ktoré dokonca tvrdí, že už Vidal volal i Monchimu, športovému riaditeľovi FC Sevilla, aby ho uvedomil o tom, že má záujem o návrat do Andalúzie.

TIP | Agent prehovoril o Vidalovej budúcnosti

Nech už to dopadne akokoľvek, dnes už prakticky nikto nepochybuje o tom, že Vidal najneskôr v lete odíde z Barcelony. Aleix rozhodne nie je zlý futbalista, no a v Seville zažil svoje najlepšie chvíle. Niet pochýb o tom, že mu každý v klube praje, aby hrával čo najčastejšie, čo by v tíme Sampaoliho mohlo fungovať.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com archív

jjnovo

20
2016-11-15 18:05:35

Docela by mě zajímalo, co vše za tím stojí?? Udělali si něco s Luchem a nebo na to prostě jen nemá? Vždyť si skoro nezahrál.

GabrielSVK

5
2016-11-15 19:07:37

Určite keby hrával, tak sa zlepší, ale proste Lucho ho vôbec nestavia a tak nemôžme očakávať top výkon hneď v prvom/prvých zápasoch. Ťažko to je, ale ak s ním nemá Lucho plány, tak nech mu to povie a Vidal môže odísť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.