Barca má za sebou náročný domáci súboj, keď sa zverenci Luisa Enriqueho stretli s nepríjemnou Málagou, proti ktorej dokázali uhrať po bezgólovej remíze len jeden bod. Ako sa však darilo v zápase jednotlivcom? Pozrime sa spolu na hodnotenia hráčov podľa katalánskeho denníka SPORT.

Ter Stegen - 5

Po relatívne pokojnom prvom polčase prišlo v tom druhom drobné zaváhanie, ktoré ale nedokázal, našťastie pre domácich, využiť Juankar. Nemal veľa práce, no jednoznačne z neho musí sršať väčšia istota.

Sergi Roberto - 6

Bez väčších problémov v defenzívnej činnosti, cítiaci sa včera pohodlne aj v útoku, keď najmä v prvom polčase išla drvivá väčšina útokov z pravej strany práve cez neho. Po zmene strán sme ho už tak často pri zakladaní príležitostí nevideli.

Piqué - 8

Najlepší z celej Barcy, pri absencii Messiho a Suáreza prevzal v mužstve rolu lídra. Svedomitý v obrane, schopný zastavovať kontry Málagy už v ich zárodku, nebezpečný navyše aj v ofenzíve, keď však jeho dobré šance v gól nerezultovali. Tímu Geri mimoriadne chýbal, pričom práve jeho návrat môže byť pre osud nasledujúcich stretnutí kľúčový.

Mascherano - 5

Argentínčan aj naďalej hľadá optimálnu formu. Dnes sa dostal Masche ku koncovke, no tá sa mu príliš nepodarila a skončila vysoko nad bránou. Pri bránení sa celkom evidentne trápil so Sandrovou rýchlosťou.

Digne - 4

O niečo slabšie predstavenie než sme v jeho podaní boli zvyknutí. Celkom jednoznačne nemožno francúzskemu rodákovi upierať jeho snahu o podporu útoku, finálny dojem ale dobrý nebol. Po ustráchanom výkone sa ho Luis Enriqueho rozhodol vystriedať.

Busquets - 6

S kapitánskou páskou hrajúci Busi sa včera neštítil zodpovednosti. Bol dôležitým pilierom barcelonskej zálohy, nestrácal lopty a do značnej miery zásoboval Denisa Suáreza a Rafinhu. Krôčik za krôčikom sa vracia k svojej najlepšej hernej verzii.

TIP | Barca - Málaga: Semafor

Rafinha - 6

Brazílčan mal zo všetkých hráčov Blaugranas v prvom polčase ku presnému zásahu najbližšie. Na svojom konte mal hneď viacero pokusov, Kameni však dokázal výborne najmä tesne pred zmenou strán zakročiť. Neskôr ho vystriedal Rakitić.

Denis Suárez - 5

Len ťažko sa presadzoval medzi líniami, hráči Málagy ho dokázali odstaviť z hry. Andalúzania výborne pokrývali trávnik, pričom veľmi rýchlo prečítali Denisov úmysel kombinovať s Neymarom a Pacom. V druhom polčase ho vystriedal André Gomes.

Arda - 5

Rozhodne nie tak odovzdaný ako v uplynulom ročníku, rovnko tak však nie tak skvelý ako na začiatku tejto sezóny. Odviedol kvalitnú prácu v obrane, v útoku mu ale dnes čosi chýbalo. Tureckému futbalistovi neprialo tiež potrebné šťastie, keď ho nepodržali v sporných momentoch ani rozhodcovia.

Neymar - 7

Snažil sa, no chýbalo mu šťastie v súbojoch jeden na jeden, a tiež pri koncovkách. Ako zvyčajne, Brazílčan na seba v útoku preberal zodpovednosť, citeľne mu ale chýbali jeho juhoamerickí útoční kolegovia. Ney získal červenú kartu, keď Llorente fauloval práve jeho, opäť bol navyše obľúbeným terčom faulov súpera.

Alcácer - 5

Všetky oči boli namierené na bývalého hráča Valencie, ktorý dostal v základnej jedenástke príležitosť pri absencii Suáreza, Paco však fanúšikom opäť dôvod na radosť nedal. V zápase si akoby nevedel nájsť svoje miesto na trávniku, jeho výkonu evidentne niečo chýbalo.

Náhradníci

Alba - 6

Prišiel na trávnik v šestnástej minúte druhého polčasu, keď s cieľom posilniť útok vystriedal Digneho. Na pravej strane mu nechýbala plynulosť, jeho príchod na trávnik bol pre Barcu prínosom.

André Gomes - 6

Na to, aby pomohol družstvu mal niečo málo cez dvadsať minút. Snaha tam bola, portugalský internacionál sa neustále prebíjal do defenzívy súpera, dokázal sa dokonca dostať do obrovskej príležitosti, pri jeho strele avšak Kameni výborne zakročil.

Rakitić - 6

Posledný striedajúci hráč Luisa Enriqueho si takisto vybojoval dobrý pokus, keď skórovať mohol hlavou po rohovom kope. Chorvát zabudol na svoju typickú rolu, jeho jedinou úlohou bola pomoc útoku, na druhej strane ale postrádal väčšiu intenzitu a častejšiu prítomnosť v Kameniho blízkosti.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

tominno9

20
2016-11-20 08:47:32

k Busketcovi: To ako vážne? zahrá jeden zápas proti priemernej Malage na lepšej úrovni a už sa vracia k svojej najlepšej hernej verzii? to že 3 mesiace hrá s hlavou v oblakoch sa po jednom zápase už opomína?

MiskoTM

-7
2016-11-20 12:34:50

vidíš? toto si ty, aj ked zahral dobre a aj tak sa ti daco nepaci

tominno9

4
2016-11-20 14:58:15

nauč sa čítať s porozumením: zahral dobre proti priemernej a navyše oslabenej Malage a v hodnotení je už vychvalený ako keby sa vracal do formy z pred roka... navyše mal na sebe kapitánsku pásku, pritom vôbec nebudí rešpekt ako kapitán či už u súperov, alebo rozhodcov!

roman6

2
2016-11-20 13:13:55

vsak ani dobre vcera nezahral a od zaciatku sezony nic nehra on je sice skvely dozadu a hra pozicne dobre ale neskutocne pomaly a dopredu je proste slaby velmi slaby ked je zle a treba otacat alebo sa hra futbal hore dole ked barcelona prehrava a potrebuje nutne a rychlo utocit tak je vdzy mimo pozicie a vobec nestiha behat hore dole a tym padom je barcelona ako keby hrala o jedneho menej on je dobry hrac ked je priaznivy vyvoj zapasu ked je zle je na pritaz

frkmrk

12
2016-11-20 09:03:28

ja ostanem fandom barci aj ked skoncia treti, ale treba vidiet aj to, ze tento styl co hrame nema buducnost,zoberme si fc liverpol, pri zmene trenera aj zmena stylu hry a vysledky sa ukazuju,je smutne ze takmer po kazdom zapase je trener aj niektori fans spokojni a pri zhlidnuti vcer. mad.derby si dovolim s triezvou hlavou tvrdit, ze aj neviem aku zostavu ked postavime, nemame sancu na zisk troch bodov a este cosi:je zaujimave, ze z posil co sme nakupili mame najv. radost z umttitiho,zakial z ost. hracov maju radost kluby co ich predali. ved umt.stacil 1den 2 zapasi a bol platnym hracom nasho muzstva a vcerajsi vykon realu bol vynikajuci musim to napisat tak ako som to videl aj ked rel nemam rad a prial by som mu stred tabulky,ale vysledky po zmene trenera hovoria o kvalite tohto muzstva, takze fandime nasim, ale mali by sme byt aj objekt. anie slepi,ved okrem finale CDR sme v dobrom hernom style odohrali najviac 2-3zapasy

tunno

11
2016-11-20 09:37:35

Proti kloppovi nenastupuju tímy v rozostavení 10-0-0. Kým to tak bude proti Barcelone vždy bude nemalo zápasov kde sa toľko vytrapime. Ak by proti nám tímy hrali ako proti realu tak máme o 10 bodov viac a o skóre ani nehovorím.

Vendeta

5
2016-11-20 11:03:22

frmkmrk toto som písal už viac krát. Nemožeme hrať stále do kola to isté.
Tunno a čo čakáš ked náš prechod do utoku je pomalí a vačšinou si hráči posielaju z predu do zadu loptu a stále do kola. Toto je stále ta istá pesnička. Na štýl barci sa dá už ovela lahšie pripraviť lebo každý vie čo budeme hrať. Dve sezony do zadu MSN sme sa snažili tvoriť rýchle protiutoky čo sa mi páčilo ale hned po výhre LM sa to vytratilo

tunno

3
2016-11-20 11:24:18

Nie je možné vytvarat brejky proti tímu čo má vzadu vždy xy hráčov ešte aj v momente keď "kvazi útočí". Taktika betonovania je vo futbale príliš výhodná a je príliš veľkým hendikepom pre Barcelonu, pretože proti iným timom sa takto nehraje, jediné na reprezentačnej scéne, prave preto sa reprezentačný futbal nedá sledovať.

Vendeta

3
2016-11-20 11:32:17

To je pravda, ale pozri sa ako hrá barca do 70 minuty. Dokola si len tukame loptu. Ked máme možnosť založiť protiutok tak si zase len tukame s čo najbližším hráčom. Jediný kto sa snaží založiť rýchli protiutok je messi. Vela krát maju hráči prihrať volnemu hráčovi aj na 20 metrov , ale namiesto toho zvolia prihravku hráčovi čo stoji 5 metrov daleko. Vždy sa snažíme hrať poriadny futbal až od nejak 70 min a bohužial niekedy to nestačí. AKo napr včera

tunno

-1
2016-11-20 11:28:51

Hrajeme to isté ako v treble v sezóne, avšak vtedy mali naši útočníci extremnu formu a dávali sme same bombastické góly často veľmi skoro v zápase a preto superi nás nevedeli trapit. Ale nie je možné sa spoliehať na to že budeme celu sezónu schopní dávať bombastické goly z polo šancí ti hráči niesu stroje.

Mascherano

5
2016-11-20 09:12:59

Nabudúce mi primomente ze si nemam kukat hodnotenie

Assassin11

17
2016-11-20 09:27:25

paco, že 5 :DDD však bol nulový, skoro ani loptu nemal na nohe, mal mať 0 za včera

Neymi

12
2016-11-20 09:35:37

Paco si nevedel nájsť miesto ale stále keď bol faul bol 1. Pri rozhodcovi

barcelonista29

21
2016-11-20 09:46:14

Včera opäť Piqué skvelý výkon. On by si zaslúžil byť kapitán.

TheLucas

-1
2016-11-20 09:55:19

Paco 5??? Neymar 7??? Ste opití? Obaja minimálne o 3 stulne horšiu známku

TheLucas

-4
2016-11-20 09:55:36

Stupne

janko81

3
2016-11-20 10:45:31

Musíme naklonovať viac Piqueovcov :-)

tominno9

9
2016-11-20 12:37:50

zrazu ho chcete klonovať, pred 3 rokmi ste ho chceli predávať, lebo nemal formu a bol nesústredený na futbal, ale na šakiru. Pique je morálny ťahúň mužstva, pravý Culé a spolu s Iniestom asi najvplyvnejšia osobnosť v kabíne!

roman6

6
2016-11-20 13:10:38

zaco ma ten paco hodnotenie 5 ? 5 je pokial viem priemer to co on tam predvadza nema s priemernym vykonom absolutne nic spolocne ardovi ste dali hodnotenie 5 ok nehral nic moc to beriem ale preco ho trener nepostavil namiesto paca hovorim vam ze by sme na 100% vyhrali lebo horsie by v utoku nezahral ani pique keby tak hral 90 minut

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.