Na Camp Nou včera po reprezentačnej prestávke zavítali Andalúzania z Málagy, ktorí dokázali získať po bezgólovej remíze na pôde favorita mimoriadne cenný jeden bod. Ako je však možné, že sa im to podarilo? Sergi Roberto čosi prezradil v mixzóne.

Sergi patril včera medzi lepších hráčov, po stretnutí tak pochopiteľne s výsledkom byť spokojný nemohol. "Málaga výborne pozične bránila v šestnástke. Na konci zápasu prakticky bránili všetci desiati, pričom gól nám tam jednoducho nepadol."

TIP | Barca - Málaga: Semafor

"Na hrote sme mali Piquého, pretože je výborný vo vzduchu, ani to nám však žiadny úspech neprinieslo. Teraz s tým už ale nič nespravíme. Musíme sa koncentrovať na ďalšie zápasy. Sezóna je dlhá, musíme byť optimisti a ja v tento tím verím," dodal.

Barcu uvidíme opäť v akcii proti Celticu v skupinovej fáze Ligy majstrov už nasledujúcu stredu, pričom cez víkend na zverencov Luisa Enriqueho čaká mimoriadne obtiažny súboj na Anoete proti Realu Sociedad. Na tomto štadióne Katalánci nezvíťazili od roku 2007.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

ronyy101

19
2016-11-20 11:07:51

Každá séria sa musí skončiť , takže verím tomu , že konečne na Anoete vyhráme.

viny

10
2016-11-20 11:22:40

Ono to teď vypadá špatně, jako mnoho jiných věcí. Ale já věřím, naděje tady pořád je.

123456

0
2016-11-20 19:37:22

Povedal fanda Atlética

AndreasGerardi

7
2016-11-20 12:06:03

Pisete o nadeji a pritom sme za Realom ,,az,, 4 body. To nieje naskok a hlavne nie v LFP. To muzstvo nehra zle, akurat tuto sezonu nieje golove. Zatial. Ale ja myslim, ze to pride. Vid prva Luchova sezona. Tie striedania este najdu svoj vyznam.

PeterChren

16
2016-11-20 12:46:14

Konecne 3 normalne komentare. Tolko debilnych fanusikov co pod inimi clankami komentuje to nenajdete nikde. Vcerajsi zapas patri k historii...nepatri k buducnosti. A koncit ligu ako niektori debili pisu o konci ligy a podob.sak to je ubohe. A co keby to tak aj bolo...nic sa nedeje ved Real ligu nevyhral kolko rokov??? Nie je len Barcelona na svete. Aj ini maju kvalitu+stastie a pod. Co sme samostatna jednotka. Mne remiza s Malagou neprekaza. Dalsi zapas na Celtiku a RSSS a atd...Toto muzstvo vie velmi dobre ako ma zareagovat na situaciu. 4body nie je koniec sveta. 4body pred poslednym kolom je vela ale nie 26kol pred koncom. V mnohych komentaroch sa hambim za fanusikov. Ja som fanusik aj pri prehre aj remize. Sme velmi namlsany a pozname len vyhry. Zvykajme si aj na remizu aj prehru. To patri nie len k zivotu ale samozrejme aj k sport.

frkmrk

0
2016-11-20 13:49:38

tak nepis, ze ti neprekaza remiza,potom si len namyslas ze si fandom barci, uz kolkykrat je to len bod alebo tri body,no nechcem hovorit o bodoch,ale z pohladu na vykony muzstva,nepremienanie sanci, podcenovanie supera zo strany trenera a body co sme ziskali boli niektore LTT, neurazaj tu mnoho fandov ktori su objektivnejsi ako ty a k tomu treble. mali sme extra hraca xaviho-velku zasluhu v tom mal aj pep guard.lebo to bol este jeho rukopis, odisiel xavi tak to bolo uz lun CDR a domaci titul, odisiel dani alves a nemozeme ho plnohodnotne nahradit-zatial-a podla mna je fanda aj ten kto skritizuje vykon svojho muzstva nie nadavkami ale triezvim hodnotenim, lebo kritika moze viest k naprave a priznaj si objektivne, ze tvoje hodnotenie nemusi byt to najlepsie, ked aj katalanske denniky a odbornici maju inksi nazor ako ty,tak prosim este raz neurazaj tu mnohych mozno lepsich fandov ako ty a este, kolkokrat si bol priamo na stretnutiach barci v span.

PeterChren

1
2016-11-20 14:24:36

Zeby trafena hus zagagala... Nikto nie je vecny. Ani Messi. A zbytocne spiminat ked hral ten ci onen za Barcu. Toto posledna remiza nebola. A teba sa moj komentar dotkol akosi silnejsie ako asi mal. Nie remiza mi neprekaza. Zo Sevilly sme doniesli 3body a boli sme prvy polcas hrobarovi na lopate. Ak by sme mali bod a vcera 3 tak by sme boli radi. A mas pravdu iba 5x som bol na Barcu. Katalanskym novinarom nazor neupietam. Aj argent.novinari maju svoj nazor a repre im to vysvetlilo. Nemyslim ze slepy fanusik je lepsi fanusik a komentar o podveneni z pohladu trenera ani nebudem hodnotit. To napise len blbec

PeterChren

1
2016-11-20 14:26:00

Oprava...o podceneni supera

PeterChren

2
2016-11-20 14:30:26

Apropo nepotrebujem svoje nazory skrivat za zvlasne nazvy prispievatelov...frkmrk... A preco by som mal zatvarat oci pred tym ze mame kopu zbytocnych kariet a sme mimo strelecku formu. S jednou vecou suhlasim s tebou...kritika moze nieco zmenit. Ale slusna kritika nie ubohe urazanie

frkmrk

1
2016-11-20 15:44:33

ja som ti karty neupieral,skor tvoje vulgarizmi a otej trafenej husy.malo sem pisem ale trochu vidim do futbalu a od teba urcite viac no a slusny fanda nech si urobi o tebe nazor. je smutne, ze mame medzi sebou aj takychto fans, no ale co uz, kazdy sme nejaky a ty si zrejme zjedol vsetku mudrost , je mi ta luto,nebudem sa vyjadrovat o tvojej inteligencii, iste by som ta urazil a to nechcem,pekny zvysok nedele a ozvi sa aj po dalsich kolach

frkmrk

-1
2016-11-20 15:58:29

a este si aj precitaj komentar lika Ger. Piquho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.