Bývalý kapitán katalánskeho veľkoklubu, legendárny Carles Puyol, pogratuloval svojmu žiakovi a zverencovi na sociálnej sieti po stretnutí medzi Borussiou Dortmund a Bayernom Mníchov. V ikonickom Der Klassiken napokon zvíťazili aj Bartrovou zásluhou domáci.

V najsledovanejšom stretnutí nemeckej Bundesligy tejto jesennej časti získal Dortmund tri body po presnom zásahu Pierra Emericka Aubameyanga z prvých minút súboja. Víťazstvo pre vestfálsky celok znamenalo udržanie sa v prijateľnom závese za svojimi prenasledovateľmi.

Bayern prišiel o líderskú pozíciu, ktorú už okupuje RB Leipzig, družstvo, ktoré dokázalo zdolať po napínavom priebehu duelu Bayer Leverkusen 2-3. Mníchovčania pod vedením Carla Ancelottiho na prekvapenie tohto ročníka strácajú tri body, pričom Dortmund, Kolín a Hertha Berlín majú ešte o tri body menej.

Bývalý barcelonský stopér, Carles Puyol, chcel pogratulovať Bartrovi k parádnemu predvedenému výkonu, a tak sa rozhodol verejne ho kontaktovať prostredníctvom sociálnej siete Twitter. "Skvelý zápas, bravo," písal Puyi.

TIP | Bartra: Odchod z Barcelony patrí medzi moje najlepšie rozhodnutia

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

jjnovo

28
2016-11-21 09:26:41

Je jen dobře, že odešel. U nás by nedostal šanci, kterou si zaslouží. :)

Cingi

10
2016-11-21 11:48:11

Mal dostať jednoznačne viac šancí... Si myslím si...

Dr-QQ

2
2016-11-21 17:01:05

"udržanie sa v prijateľnom závese za svojimi prenasledovateľmi" :-)
MeeTee, podaril sa Ti parádny oxymoron.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.