Luis Suarez sa k Barcelone reálne pripojil 25. októbra 2014. Odvety tridente v zložení Messi-Suarez-Neymar spolu odohralo 129 zápasov. Bez dvoch či troch členov tridente Katalánci odohrali len 15 stretnutí.

Bilancia z týchto zápasov je nasledovná - 9 výhier, 4 remízy a 2 prehry. V sezóne 2014/2015 Blaugranas bez tridente nestačili na Real Sociedad a v súčasnom ročníku na Alaves. Zaujímavé je, že v týchto stretnutiach mužstvo strelilo 19 gólov, z čoho 6 si na konto pripísali hrajúci členovia tridente.

TIP | Senzácia uruguajského futbalu v hľadáčiku FCB


V súčasnej sezóne Luis Enrique troch útočníkov nemohol na začiatku zápasov nasadiť rovno v 8 z 18. Je to dvakrát viac ako pred rokom. Neymar nehral prvé 4 zápasy z dôvodu Olympiády, Messi zas 4 zápasy pre zranenie. Luis Suarez zas vynechal 2 stretnutie pre kartové tresty.

V tejto sezóne však mužstvo absenciu tejto hviezdnej trojice útočníkov cíti. V týchto zápasoch totiž Barcelona má problémy so strieľaním gólom. Spomíname si potom aj na prehru s Alavesom a naposledy remízu s Malagou na Camp Nou. Zápasy hrané na Camp Nou a strata rovno 5 bodov.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

quentin

14
2016-11-22 14:42:05

...a kde je ešte absencia Dona Andrésa? Nech je ako chce, chýba zohranosť hráčov nahrádzajúcich hráčov zo zostavy Once de gala! Na tom musí zapracovať a isto aj pracuje Lucho, len to chce čas. Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.