Už dnes sa predstavia hráči Barcelony na zakliatej pôde Realu Sociedad, keď sa posnažia skresať náskok Realu Madrid na čele tabuľky na štyri body. Aká je situácia v kádri pred týmto zaťažkávajúcim stretnutím? Na koho sa Lucho bude môcť spoľahnúť?

Luis Enrique na Anoete neplánuje experimentovať či šokovať svojím výberom základnej jedenástky. Fakt, že Barca v San Sebastiáne nevyhrala už desať rokov, Barcelonu hlboko znepokojuje, tentokrát sú však Blaugranas odhodlaní spraviť pre výhru všetko.

Celkom jednoznačne astúrijský manažér zajtra postaví once de gala bez akéhokoľvek pomyslenia na oddych pre kľúčových hráčov, pričom kouča neodradia ani štyri žlté karty na konte Neymara, ktoré tak preňho pred El Clásicom vytvárajú riziko.

TIP | Preview: Real Sociedad - FC Barcelona

Za isté môžeme považovať nasadenie Ter Stegena, Sergiho Roberta, Piquého, Mascherana, Sergia Busquetsa, Rakitića, Neymara, Suáreza, a samozrejme Lea Messiho. Jediným postom, ktorý ostáva nevyriešený, je ten Iniestov, na ktorý sa naskytajú hneď tri alternatívy - menovite Rafinha, Denis Suárez a André Gomes. Jeden z týchto troch kandidátov doplní vyššie menovanú desiatku, nezabúdajme ale na Ardu Turana, ktorý žiaľ k dispozícii nebude pre horúčky.

Zdroj: sport.es
Foto: archív, sport.es

galibier

17
2016-11-27 10:00:08

dnes tam musime vyhrat hoc aj ich vlastym golom(pametam si na Albov vlastenec...)futbalovo na nich urcite mame,je to skor psychologicky problem..pametam si na ciernu seriu Montrealu Canadiens ktory v tej dobe valcoval celu NHL..a vzdy ked prisiel do Philadelphie odchadzal odtial s prehrou.Bude treba mat aj trosku stastia,ale stastie praje pripravenym.Ja sa za seba osobne priznam ze dnesne vitazstvo a tri body davam do jednej roviny s pripadnym uspechom v EC..hoci poviete si toto je ,,len" San Sebastian a to bude Real.Verim ze Lucho ich namotivuje a pusti im par krat druhy polcas zo zapasu v Seville a povie-hrajte takto a ideme si po tolkych rokoch konecne po vsetky tri body...Visca el Barca!

1eso1

5
2016-11-27 10:08:20

"Celkom jednoznacne ast. manazer zajtra postavi..."dneeees... neodkladajte to ja sa uz tesim :D

tomessi

5
2016-11-27 10:41:47

Leo a Luisito daju dnes aspon po 1 gole. Len ziadne zranenie... Visca el Barca!

Babco

1
2016-11-27 12:37:05

Nech nehra Neymar aby sa nevykartoval na EC

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.