Andreu Fontás bude v tejto sezóne v mužstve Barcelony zastupovať Érica Abidala, ktorý vypadol kvôli chorobe. Odchovanec La Masíe dúfa, že sa mu očakávania Pepa Guardiolu podarí naplniť.

Fontás pritom sám seba charakterizuje ako hráča, ktorý "dobre narába s loptou" a má vlastný štýl. Z tohto dôvodu chce uniknúť porovnávaniam s jeho staršími kolegami v tíme, ktorí hrávajú v strede obrany. "Nie som ani Piqué ani Puyol. Tieto porovnávania nie sú dobré," povedal v rozhovore v rozhlasovej stanici COM Rádio.

Andreu je presvedčený, že "vďaka tréningu a úsiliu" bude v prípade šance hrať "dobre pripravený." "Verím, že s Pepom Guardiolom pôjde všetko dobre a že sa toho od najlepších hráčov na svete veľa naučím."

Mladému obrancovi je však ľúto, že za jeho účasť v prvom tíme môže nepríjemná choroba Érica Abidala. "Chceme mu venovať všetky víťazstvá a tituly, ktoré sa nám podarí dosiahnuť," povedal. Zároveň zdôraznil, že zisk Treble bude nesmierne náročný.

Fontás na konci rozhovoru priznal, že je rozhodnutím Luisa Enriqueho po sezóne z Barcelony B odísť, prekvapený. Zdôraznil, že práve Luis ho z pôvodného záložníka pretransformoval na stopéra.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.