Barcelona potvrdzuje svoju dominanciu a vyhráva jeden zápas za druhým, no to robia aj jej priami konkurenti v boji o titul Real a Atlético. Práve tieto tímy sa spolu stretnú v rámci aktuálneho kola v derby o Madrid. Výsledok z tohto súboja môže zahrať do kariet aj Kataláncom. Barca cestuje do Malagy, kde by mala zaknihovať povinné tri body. Priblíži sa po ostrom víkend bližšie k bielemu baletu? Sledujte tieto, ako aj všetky ostatné súboje z Primera División, v priamych prenosoch na TV Tipsport a prežívajte to spolu s vašimi obľúbencami!

Čo tipovať v týchto súbojoch? Návod dáva člen najväčšej komunity tipérov SELENATORS vo svojej analýze: „Proti Malage sa budú chcieť Messi a spol. rozstrieľať pred Juventusom. Obranu už nemajú takú deravú, Luis Enrique moc dobre vie, že bez Umtitiho je v defenzíve Barca slabšia. Očakávam ofenzívnu smršť Kataláncov a dovolím si tvrdiť, že 2 kúsky dajú už do polčasu.“ Tip od borca? Výhra hostí a padnú aspoň 3 góly pri kurze 1,77! Zveziete sa s ním?

Fakken si zobral na paškál madridské derby: „Domáci vyhrajú. Dôvodom je momentálna forma, herná pohoda, kvalitnejší káder, vidina titulu či navýšenie náskoku,“ zanalyzoval víťazstvo Realu a obaja dajú gól (3,44). Ako to vidíte vy?

Nahliadnite do tajov najväčšej tipérskej komunity a jednoducho píšte analýzy, za ktoré môžete byť odmenený. Rovnako navštívte Tiket arénu, kde sa nachádza množstvo tiketov od skúsených tipérov. Chcete sa pochváliť vlastnými tipmi? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa, získajte skvelé výhody a vstupný bonus až 2 000 EUR!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.